Gave til besteforeldre – Flotte og orginale gavetips til dine besteforeldre

Trenger du tips til en gave til besteforeldre? Da har du kommet til riktig sted. Vi har her samlet flere gode gavetips til besteforeldre, som kan passe som både julegave eller bursdagsgave. Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at besteforeldrene dine trenger en ekstra påskjønnelse? Vi håper at du med hjelp av disse gavetipsene kan finne den perfekte gaven til dine besteforeldre.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til besteforeldre

Forslag 1 – Opplevelsesgave


Hva med å skjemme bort besteforeldrene dine med en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief? Besøk trustory.no for mer informasjon og et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt – noe som besteforeldre gjerne har etter et langt liv!

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater?

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interessert i, som f.eks. fotografering eller matlaging.

Truestory.no og gaveideer.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

2. En morsom gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

3. Personlig gave

1.  2. 

3. 3. 

1. Morgenkåpe med navn – 2. Personlig tilpasset stjernepute– 3. Forkle med personlig bilde og tekst – 4. Gravert gaveboks for vin og ost

Det er jo alltid koselig å få en gave med navnet sitt på, det gjør det jo mye mer personlig. På bildet over gir vi deg fire gode eksempler på personlige gaver som vi tror besteforeldrene dine kan like. Trykk gjerne på linkene for mer informasjon. Dersom du har lyst til å se på flere gaver med gravering, kan du se på denne siden.

4. Fotogave

 

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien / barnebarna, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilde av familien er også en flott gave til besteforeldrene dine, som de garantert vil sette pris på.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

5. Interiør:

 

Bestemor og bestefar postere fra pictureit.no. De har også postere med påskiften mormor og morfar og farfar og farfar, samt andre artige produkter som putetrekk med påskiften bestemor og bestefar. Se utvalget her. 

En interiørgave kan være flott gave til datter. Eksempler på fine interiørgaver kan være:

  • Duftlys
  • Blomstervase
  • Duk
  • Lysestake
  • Pyntepute
  • Brannsikkert lys
  • Gavekort hos interiørbutikk
  • Dørmatte
  • Mykt pledd
  • Gulvteppe

Tips! Dersom du ønsker å handle en interiørgaver på nettet, kan vi tipse om disse flotte butikkene: Woroom NO, Porsgrunds Porselænsfabrik, Christiania Glasmagasin, Hadeland Glassverk AS og Hviit

6. Velværegave

 

På bildet: Eksempler på velværegaver: 1. Snug Rug, teppe med armer
2. Elektrisk varmeteppe 

Dine besteforeldre fortjener garantert litt velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan være en fin ansiktskrem, håndkrem eller fotkrem.
Ellers kan varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.

De vil sikkert også sette pris på et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel ansiktsrens hos Four Seasons Spamassasje, Pedikyr spa hos Four Seasons Spa eller en spadag på THE THIEF.

7. Abonnement på ukeblad

 

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt til besteforeldre. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk Ukeblad –  Vi over 60 – Aktiv Trening 

 

8. En grønn gave til besteforeldre


Hva med å gi bestemor en flott blomsterbukett med konfekt? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Eller hva med å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen?
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. Hva med å få levert en fin blomsterbukett på døren sor eksempel? Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

9. En god bok

1.  2.  3. 

1. Slektsboken – 2. Værdagbok – 3. Fuglene våre med fuglelydene

Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva hun er interessert i.
Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer.
Eventuelt kan et abonnement i en bokklubb være en flott gave til besteforeldre.
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

 

10. Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utl

11. Gave til kjæledyret

Dersom besteforeldrene dine har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som harmed kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

Gave til hund – 17 flotte tips som passer til både hund og eier

Gave til katt – 13 flotte tips som passer til både katt og eier

12. Spisbare eller drikkbare gaver

 

 

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Spisbare eller drikkbare gaver er forbruksvarer, og sånn sett flott som gave til besteforeldre. Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe, konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Har du flere gavetips som kan passe til besteforeldre? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *