Gave til den som har alt – 16 smarte og orginale gavetips

Skal du kjøpe gave til den som har alt? Skal du kanskje kjøpe julegave eller bursdagsgave? Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at vedkommende trenger en ekstra påskjønnelse? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke orginale og smarte gavetips til den som har alt.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til den som har alt

1. Opplevelsesgave

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no og gaveideer.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

2. Spisbare / drikkbare gaver


Spisbare / drikkbare gaver, f.eks en god god vin, kaffe, spekeskinke, røkelaks. Eller hva med å gi bort et gavekort på en hjemmelaget middag hos deg?

3. Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

4. Lesestoff

Eksempler på slike gaver kan være

  • Bøker
  • Abonnement på bokklubb
  • Lydbok
  • Lesebrett

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Tips 2: 

 

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk Ukeblad –  Vi over 60 – Aktiv Trening – Alt om Fiske – Historie – Illustrert Vitenskap – Jakt – National Geographic – Villmarksliv – Vi Menn

5. Brettspill

Brettspill er en flott gave, som alle i familien kan ha stor glede av.

 

6. Treningsutstyr

lopeshortlopegenser treningssingletlopesko

På bildet: Bjørn Borg løpeshorts, 2. Løpegenser fra Nike, 3. Kari Traa singlet, 4. Løpesko

Dersom den som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi.

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

7. Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.


En årskalender med bilde av familien kan også være moro å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

8. Koffert / Ryggsekk

 

 

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. DKNY skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til reiseglade / turglade mennesker. På bildene over ser du flere flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

9. Kunst

Kunst kan være en flott gave til den som har alt. Hva med å gi bort et flott maleri til stuen? Her er det en fordel å være sikker på smaken deres.

10. Gave til hjemmet

Gaver til hjemmet kommer alltid godt med. Hva med å foreksempel gi bort et fint sengesett, eller noen flotte håndklær? Ellers er et varmt fleecepledd / pelspledd en koselig gave å få.

11. Sportsutstyr

Dersom han/hun er glade i å holde seg i aktivitet, vil de garantert sette pris på å få sportsutstyr i gave.

Hva med å gi bort en tursekk eller joggesko/fjellsko?

12. En grønn gave

Hva med å gi bort en flott blomsterbukett og konfekt i gave? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert bringe glede.
Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

 

13. Kjøkkenutstyr

Hva med å gi i bort en kjøkkenmaskin – f.eks blender, iskremmaskin, kaffemaskin eller popcornmaskin?

Dersom han/hun er glad i vin, kan vinglass eller et vinkjøleskap være en flott gaver. Eller hva med å gi bort et flott knivsett?

14. Humoristisk gave

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, men for å få litt hjelp deg på veien kan du kikke på følgende side: 15 morsomme gaver som får frem latteren.

15. Gave til kjæledyret

Dersom vedkommende har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som har med kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

16. Reisegave

På bildene: 1. To-dagers tur i kajakk på Voss – 2. Surfeopphold på Lofoten med overnatting

En reisegave er en perfekt gave til den som har alt. Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby eller en tur med hurtigruta. Eller hva med å gi bort en tur til England kombinert med billetter til en fotballkamp?

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort en 2 dagers tur i kajakk på Voss eller et surfeopphold på Lofoten?

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *