Gave til gravid – 9 flotte og orginale gavetips til den gravide

Trenger du tips til gave til gravid? Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne gavetips i alle prisklasser, og tipsene er delt opp i forskjellige kategorier.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Gave til gravid

1. Velværegave


Bestill gravid-massasje hos gaveideer.no.

Den gravide fortjener garantert litt ekstra velvære i hverdagen. Du kan for eksempel kjøpe noen hudpleieprodukter som er spesielt tilpasset gravide, eller gi bort et gavekort på fotpleie eller aromaterapi. Du kan for eksempel bestille gravid-massasje hos gaveideer.no eller ansiktsrens, pedikyr eller luksus velværeopphold på Sundvolden hos truestory.no.Andre fine velværegaver kan for eksempel være;

Bodylotion

Massasjeolje

Fotkrem

Parfyme

Natt/dagkrem til ansiktet

Håndkrem

Neglelakk

Gavekort hos frisør

Gavekort på manikyr og pedikyr

Tips! Sjekk ut disse nettbutikkene for gode tilbud på velværeprodukter:
NordicFeel NO – Pureskin – Beauty House

2. Avstøpning av den gravide magen

Et artig alternativ er å gi bort en gipsavstøpning av den gravide magen. Dette blir et unikt minne av en av de fineste hendelsene i livet, og er et vakkert kunstverk som kan henges opp på veggen. Sett for å lage gipsavstøpning kan kjøpes på blueboxshop.no.

3. Lesestoff som gave til gravid:

Når man er gravid kan ventetiden oppleves som lang, og det kan være fint å noe godt lesestoff å slå i hel tiden med. Eksempler på slike gaver kan være:

Bøker

Svangerskapsdagbok

Abonnement på ukeblad

Abonnement på bokklubb

Lydbok

Lesebrett

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

  

Et abonnement på et ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk Ukeblad – Illustrert Vitenskap – AllersSe og HørTarakk –  Foreldre og barn StellaShapeUpKreativ Strikk

4. Gavekort på husvask / helgevask som gave til gravid

Når man er gravid kan det av ulike årsaker være ekstra tungt å skulle utføre de nødvendige huslige gjøremål. Derfor kan et gavekort på husvask eller helgevask bli satt stor pris på, enten det er du selv som tilbyr henne å hjelpe til, eller om du spanderer på henne et gavekort på vask fra et profesjonelt rengjøringsfirma.

5. Gavekort på opplevelse

Mange par har godt av å få tid sammen før den travle spebarnsperioden starter. Hva med å gi bort et gavekort på middag for to på en fin restaurant, eller et weekendopphold på hotell?

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe. Her har vi valgt ut noen gode forslag som vi tror hun kan komme til å like (Trykk på linken for mer informasjon):

6. Mammaklær som gave til gravid

Flotte gravidklær fra babyshop.no

Etter hvert som magen vokser, får man også behov for nye klær. Dersom du synes det er vanskelig med stil og størrelse, kan du jo gi bort et gavekort i en klesbutikk som fører mammaklær.

Tips! Disse nettsidene fører klær for gravide: lindex.no – Babyshop.no Timarco NO

7. Hånd og fotavtrykk-støpesett

Et hånd og fotavtrykk-støpesett er en søt gave, som hun kan bruke til å forevige hånd og fotavtrykket til den lille når den tid kommer. Hånd og fotavtrykk-støpesett kan kjøpes på blueboxshop.no.

8. Fint tilbehør

Mor og barn smykke, ett smykke til mor og ett til barnet. Kan kjøpes her. 

Hva med å gi bort noe fint tilbehør, som et fint skjerf/sjal, øredobber, armbånd eller smykke? Dette kan friske opp i ethvert antrekk, og kan sette prikken over i’en på gravid-antrekket. Et smykke kan også være et fint minne å gi bort fra tiden hun gikk gravid. Gullmagasinet fører flere mor-og-barn smykker som kan passe, se utvalget deres her.

9. Ting til babyen

STOKKE Tripp-trapp stol fra babyshop.no.

En baby trenger ofte en del utstyr, og hun vil helt sikkert sette pris på det dersom du kjøper en ting til babyen. Du kan gjerne gi bort noe hjemmelaget, som et strikket sett eller babyteppe. Ellers kan et gavekort på en babybutikk være en fin gave å gi.

Her er en liste over ting som den gravide og babyen kommer til å trenge i tiden fremover. Trykk gjerne på linkene for å se fine forslag.

Tips: Du finner mye fint til barn og baby på babyshop.no, Lekmer.no og CDON.no. 

Tilbake til hovedsiden.

_________________________

Image courtesy of 9nong/ FreeDigitalPhotos.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *