Gave til svigermor – 19 gode gavetips til svigermor

Leter du etter en gave til svigermor, men er litt usikker på hva du skal kjøpe? Skal du kanskje kjøpe en bursdagsgave eller julegave, eller er det en annen anledning som gjør at svigermor trenger en ekstra påskjønnelse? Da kan vi hjelpe deg. Her har vi samlet flere flotte gavetips som kan passe til svigermor.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til svigermor:

Forslag 1 – Opplevelsesgave

1.  2. 
3.  4. 

1. Massasje hos Four-Seasons Spa – 2. Vinsmaking på Klosteret– 3. Opplev Soloppgang på Preikestolen – 4. Kurs i ølbrygging

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til svigermor? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til en svigermor som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interesserte i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Truestory.no og gaveideer.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til mor. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Et annet artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

2. Personlig gave

1.  2. 

3. 3. 

1. Morgenkåpe med navn – 2. Personlig tilpasset stjernepute– 3. Forkle med personlig bilde og tekst – 4. Gravert gaveboks for vin og ost

Det er jo alltid koselig å få en gave med navnet sitt på, det gjør det jo mye mer personlig. På bildet over gir vi deg fire gode eksempler på personlige gaver som vi tror din mor kan like. Trykk gjerne på linkene for mer informasjon. Dersom du har lyst til å se på flere gaver med gravering, kan du se på denne siden.

Forslag 3 – Smykker / armbåndsur

 

 1. Armbånd 19 cm m/zirkonia – 2.  Gullanheng m/perle/0,01CT WSI – 4. Gullanheng 0,02CT WSI

For eksempel er halskjede, ring, armbånd eller en brosje en flott gave til svigermor. På bildene over viser vi fire fine smykker som kan passe til svigermor. Trykk på bildene eller linken for mer informasjon. Dersom du ønsker flere tips, kan du kikke på denne siden – 9 flotte smykker som passer til svigermor / mor. 

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

4. Abonnement på ukeblad

  

Et abonnement på et ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk Ukeblad – Illustrert Vitenskap – AllersSe og HørTarakk –  Foreldre og barn StellaShapeUpKreativ Strikk

5. Parfyme

 

1. Maitresse EdP – 2. Classique EdT – 3. Boss – the scent for her – 4. Jimmy Choo EdT

En parfyme kan være en flott gave til svigermor. Forhør deg gjerne om hva slags dufter hun liker. Kanskje har hun har noen favoritter som brukes mye?

På bildene over har vi valgt ut fire gode forslag som kan passe som gave til svigermor. Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner. 

6. Klær eller sko

1.  2. 

1. BRANDSDAL OF NORWAY, ullgenser i merinoull – 2. Superundertøy i ull fra BRANDSDAL OF NORWAY

Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.
Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her. 

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

7. Fotogave

 

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Ram inn et bilde av et fint minne dere deler sammen, eller lag et fotoalbum / fotobok med fine bilder av familien eller tiden dere har hatt sammen.

En årskalender med personlige bilder kan også være koselig å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

8. Morsom gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

9. Velværegave

 

 

På bildet: Eksempler på velværegaver: 1. Snug Rug, teppe med armer –
2. Elektrisk varmeteppe  – 
3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen – 4. – Cozy boots 

Din svigermor fortjener garantert litt velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan være en fin ansiktskrem, håndkrem eller fotkrem.
Ellers kan varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager. Vi vil anbefale tøflene Cozy Slippers, som du kan se på bildet over. Disse smarte tøflene vil holde seg gode og varme i opptil 2 timer etter bare 90 sekunder i mikrobølgeovnen. Les mer om tøflene og kjøp dem her.

Hun vil sikkert også sette pris på et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel ansiktsrens hos Four Seasons Spamassasje, Pedikyr spa hos Four Seasons Spa eller en spadag på THE THIEF.

10. En god bok


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra en skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva hun er interessert i.
Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade?

Et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb er også en flott gave til svigermor!
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

11. Koffert / Ryggsekk

 

På bildene: 1. Ceannis Cottonwood skulderveske – 2. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad svigermor. På bildene over ser du flere flotte eksempler –  trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

12. Spisbare eller drikkbare gaver

 

 

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

 

13. Treningsutstyr

treningssinglet treningsbh

 

På bildet: Kari Traa singlet, 2. Hummel trenings-BH, 3. Nike sko, 4. Adidas tights

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke?

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade. 

14. Kjøkkenmaskin

 

 

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Artige valg kan være en iskremmaskin, popcornmaskin, blender eller kaffemaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

15. Musikk/film

musikk

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende. Andre eksempler på slike gaver kan være (trykk gjerne på linken for gode eksempler)

DAB-radio

CD med muskk han liker

Mp3-spiller

Headsett

Smartklokke

DVD med film eller serie han liker

Gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende

Sjekk også ut CDON for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk. 

16. Hobby-relaterte gaver

 

  

1. 3Doodler Create – 3D – tegnepenn,  her trengs ikke papir eller printer, tegn i luften!
2. Scratch Night View – Skrap frem lysene i din favorittby
3. Broderisett med morsomme motiv og tekster 
4. Buddha Board – Mindfulness-tavle der du kan male i evighet med pensel og vann.

Har moren din en spesiell hobby? Dersom hun for eksempel er glad i å strikke, kan du eksempelvis gi bort garn og noen kule strikkepinner. Eller hva med en fargeleggingsbok og gode fargeblyanter?

På bildene over gir vi deg fire forslag til hobby-relaterte gaver. Trykk på bildene eller teksten dersom du ønsker mer informasjon.

 

17. En hjemmelaget gave

Dersom du ikke har så mye penger, er det flott å gi bort en hjemmelaget gave. Dersom du er flink til på kjøkkenet du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks, småkaker eller din egen frokostblanding? Eller du kan strikke et skjerf eller en lue til din venninne.

 

18. Gave til kjæledyret

Dersom hun har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som har med kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

19. Gavekort  

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan han selv får velge noe han har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Har du flere gavetips som kan passe til svigermor? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *