18 års gave – 16 smarte og flotte gavetips en til 18 åring

Ser du etter tips en fin 18 års gave? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til 18 åringen.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

16 smarte gavetips til 18 åring

Forslag 1 av 16: Klær eller sko
Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.
Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

Forslag 2 av 16: Smykker / armbåndsur

Eksempelvis er halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje fine gaver.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

3. Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

4. Opplevelsesgave

Hva med å gi bort en adrenalin-spekket vindtunnel-opplevelse? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Du kan for eksempel gi bort billetter til teater / kino / konsert.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han/hun er interessert i, f.eks. fotografering eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe spesielt godt:

5. Teknologisk gave / gadget

1. NomadKey – ladekabel – 2. Vooni Splash Speaker – 3. Impossible Polaroid 600 – usorterte vintage-kameraer fra 80-tall

På bildene over gir vi deg fire eksempler på gadgets, trykk på bildene for mer informasjon. Andre eksempler kan for eksempel være nettbrett, mobiltelefon, kamera eller mp3-spiller.

Tips! Dersom du ønsker flere forslag, kan du titte på denne siden – 9 kule gadgets som passer perfekt til bursdags- eller julegave.

6. Treningsutstyr

treningssinglet

På bildene: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Kari Traa singlet 4. Nike sko

Dersom 18-åringen er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

7. Velværegave

snugrug

1. Snug Rug (mykt teppe med armer) – 2. Elektrisk varmeteppe 3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen 4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Hva med å gi en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem i gave?
Varme, myke tøfler / sokker eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også populære gaver hos mange.

Tips! Truestory.no og tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel en floating i Oslo, klassisk massasje hos Wellmed eller spadag på THE THIEF.

8. Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Ram inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.

Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

9. Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. DKNY skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade 18 – åringen. På bildene over ser du fire flotte eksempler. Trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

10. Parfyme

1. Boss The Scent For Her – 2. Paco Rabanne herreparfyme

Forhør deg gjerne med jubilanten.

Kanskje har han / hun har noen favoritter som brukes mye?

11. Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utlandet!

12. En god bok

Her er mulighetene nesten uendelige. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i.
Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade?

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bladkongen.no for abonnement på ukeblad eller bokklubben.no for medlemskap i bokklubb.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

Illustrert VitenskapCostume Det nyeKamilleSe og HørTarakk StellaShapeUpKreativ StrikkAktiv TreningAlt om FiskeHistorieJaktNational GeographicVillmarkslivVi MennPondus


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker.

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.

13. Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Til 60-åringen vil vi spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

14. Kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

Dersom 18 åringen er glad i mat og matlaging, kan kanskje en kjøkkenmaskin være en flott gaveidé. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

 

15. Et (selvskrevet) dikt

Det er ikke alltid de dyreste gavene som varmer mest! Sett ord på dine følelser eller minner du har sammen med jubilanten gjennom et selvskrevet dikt. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dikt selv, kan du finne mange flotte bursdagsdikt på denne siden.

16. Musikk/film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.

Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Har du flere gavetips som kan passe til 18-åringen? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *