Gave til 30 åring – 18 smarte gavetips

Leter du etter en fin gave til 30 åring? Da har du kommet til riktig sted. Her gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til 30 åringen. Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte 30 års gave?

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

18 smarte gavetips til 30 åring

Opplevelsesgave

1. 2.

3. 4.

1. Vinsmaking på Klosteret – 2. Øl- og matkurs – 3. Fotokurs i praktisk teknikk 4. Spekkhoggersafari fra Andenes / Lofoten

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til 30-åringen? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til jubilanten. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Treningsutstyr

treningssinglet

På bildene: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Kari Traa singlet 4. Nike sko,

Dersom 30-åringen er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi.

Tips! På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

Smykker / armbåndsur

1. Ingrid diamantanheng – 2. Slipsnål i sølv


Eksempelvis er halskjede, ring, armbånd eller et armbåndsur fine gaver.
Til mannen er slipsnål eller mansjettknapper fine gaver.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

Parfyme

1. Boss The Scent For Her – 2. Paco Rabanne herreparfyme

Du kan gjerne forhøre deg med jubilanten om han / hun har noen favoritter som brukes mye.

Velværegave

snugrug

1. Snug Rug (mykt teppe med armer) – 2. Elektrisk varmeteppe 3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen 4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

30-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Et eksempel på en slik gave kan være en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem. Dersom dere ønsker å handle på nett, kan vi tipse om disse sidene som tilbyr mange flotte velværeprodukter: Coverbrands – NordicFeel PureYou.


Varme, myke tøfler / sokker eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie er også populære gaver hos mange.
Eller hva med et gavekort hos frisøren eller på manikyr / pedikyr?

Tips! Truestory.no tilbyr flere velvarebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel pedikyr, massasje, ansiktsrens eller en spadag på THE THIEF.

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

En fotogave er en personlig gave som garantert blir satt pris på. Du kan for eksempel ramme inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.
Andre eksempler på fotogaver kan være bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. Ceannis Cottonwood skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade 30-åringen. På bildene over ser du flere flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

Spisbare eller drikkbare gaver

 

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe / te eller konfekt. Ønsker du å gjøre litt mer ut av det kan du gjerne kombinere en god vin med et fint vinstativ, god kaffe med noen fine kopper osv. Sjekk gjerne ut blueboxshop.no for inspirasjon og forslag til andre spiselige gaver.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Til 60-åringen vil vi spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Hva er vel bedre enn å få et avbrekk fra hverdagen, og dra på reise? Et godt gavealternativ kan være et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, 2 Dagers Tur i Kajakk på Voss eller et vinteropphold på Fjällnäs.

Sjekk også ut SuperSaverAlpereiser, detur.no eller Amoma for gode tilbud på reiser til utlandet!

En god bok

Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva jubilanten er interessert i, kanskje du kan finne en artig hobbybok om noe han/hun er interessert i.

Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade?

Tips: Hos Tanum finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bladkongen.no for abonnement på ukeblad eller bokklubben.no for medlemskap i bokklubb.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladAktiv TreningAlt om FiskeHistorieIllustrert VitenskapJaktNational GeographicVillmarkslivVi Menn

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Klær eller sko

Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan et gavekort på klesbutikk eller skobutikk være lurt.

Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

En kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

Et (selvskrevet) dikt

Det er ikke alltid de dyreste gavene som varmer mest! Sett ord på dine følelser eller minner du har sammen med jubilanten gjennom et selvskrevet dikt. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dikt selv, kan du finne mange flotte bursdagsdikt på denne siden.

Musikk/film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

Mobiltelefon

Hva med å slå på stortromma, og overraske jubilanten med en ny og stilig mobiltelefon? Hvis dette kan være aktuelt kan du finne mange gode tilbud på mobiltelefoner hos ice.net. Sjekk ut deres utvalg av mobiltelefoner på denne siden.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan hun selv får velge noe hun har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Har du flere gavetips som kan passe til 30-åringen? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *