Gave til 40 åring – 19 flotte gavetips

Er du ute etter et lurt tips til gave til 40 åring? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet flere forslag som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til 40 åringen. Vi håper at dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte 40 års gave.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

19 smarte gavetips til 40 åring

Opplevelsesgave

1. 2.

3. 4.

1. Vinsmaking på Klosteret – 2. Golfopphold på Sundvolden – 3. Fotokurs i praktisk teknikk 4. Spekkhoggersafari fra Andenes / Lofoten

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til 40-åringen? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino / teater. Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser som kan passe til jubilanten. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Smykker / armbåndsur

1. Klassiske øreringer i gult gull – 2. Slipsnål i sølv


Eksempelvis er halskjede, ring, eller et armbåndsur er flotte og varige gaver som garantert blir satt pris på. For mannen er slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer.

Synes du det er vanskelig å velge et smykke som kan passe? Da kan vi hjelpe deg, på denne siden gir vi deg 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Parfyme

1. Chanel no 5 dameparfyme – 2. Boss the Scent herreparfyme

En parfyme er en flott gave. Forhør deg gjerne litt med jubilanten først – kanskje han/hun har en favoritt-duft som brukes mye?

Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner.

6. Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Et innrammet bilde av et fint minne dere deler sammen kan være en søt og omtenksom gave.


Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
Det kan også være stas å få en årskalender med personlige bilder.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

En god bok

Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa – mulighetene er mange! Tenk litt på hva jubilanten er interessert i.

Artige alternativer kan være en værdagbok eller slektsbok. Eller hva med å gi bort et lesebrett til den leseglade?

Vitser for deg over 40 er en original samling morsomme og vittige sitater om kriser og triumfer man opplever som middelaldrende. Du kan kjøpe den her.

Tips: Hos Tanum finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bladkongen.no for abonnement på ukeblad eller bokklubben.no for medlemskap i bokklubb.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladAktiv TreningAlt om FiskeHistorieIllustrert VitenskapJaktNational GeographicVillmarkslivVi Menn

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Treningsutstyr

treningssinglet

På bildene: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Kari Traa singlet 4. Nike sko,

Dersom den som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

Velværegave

snugrug

1. Snug Rug (mykt teppe med armer) – 2. Elektrisk varmeteppe 3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen 4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

40-åringen fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Fine eksempel på slike gaver er en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem.


Varme, myke tøfler eller varmeteppe kan også være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok også sette pris på gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Dersom du ønsker å handle på nett, kan vi tipse om disse sidene som tilbyr mange flotte velværeprodukter: PureSkin NOBeauty HouseCoverbrandsNordic Feel NO

Tips! Truestory.no tilbyr flere velvarebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel pedikyr, massasje, ansiktsrens eller en spadag på THE THIEF.

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. Ceannis Cottonwood skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade 40-åringen. På bildene over ser du flere flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt. Et artig alternativ er å gi bort en piknikk-kurv som er fylt til randen med jubilantens mat-favoritter. Sjekk gjerne ut blueboxshop.no for inspirasjon og forslag til andre spiselige gaver.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Til 60-åringen vil vi spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Hva med å gi bort et weekendopphold i en storby eller på et spa-hotell?

En tur med hurtigruta er også en flott gave.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utlandet!

Klær eller sko

Dersom du synes det er vanskelig å velge stil eller størrelse, kan det være smart med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.

Alternativt kan du gi bort noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

En kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

Et (selvskrevet) dikt

Det er ikke alltid de dyreste gavene som varmer mest! Sett ord på dine følelser eller minner du har sammen med jubilanten gjennom et selvskrevet dikt. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dikt selv, kan du finne mange flotte bursdagsdikt på denne siden.

Gave til kjæledyret

Dersom bestemor har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som harmed kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

Musikk/film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

Mobiltelefon

Hva med å slå på stortromma, og overraske jubilanten med en ny og stilig mobiltelefon? Hvis dette kan være aktuelt kan du finne mange gode tilbud på mobiltelefoner hos ice.net. Sjekk ut deres utvalg av mobiltelefoner på denne siden.

Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan hun selv får velge noe hun har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

 

 

Har du flere gavetips som kan passe til 40-åringen? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *