Gave til bestefar – 14 flotte gavetips til din bestefar

Er du på utkikk etter tips til gave til bestefar? Skal du kanskje kjøpe en julegave eller bursdagsgave? Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at bestefar trenger en ekstra påskjønnelse? På denne siden har vi samlet flere smarte gavetips, som kan passe både dersom du trenger julegavetips eller bursdagstips.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

14 smarte tips til gave til bestefar

Opplevelsesgave

1. 2.
3. 4.

1. Gourmet-opphold på The Thief – 2. Whiskysmaking hos UnderBar – 3. Opplev Soloppgang på Preikestolen – 4. Kurs i ølbrygging

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.
Dersom bestefaren din er interessert i bil, kan det være artig å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater?

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til bestefar. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe til bestefar (Trykk på linken for mer informasjon):

Smykker / armbåndsur

slipsnal mansjett
1. Bruvik Time Jubileum Herre – 2. Slipsnål i sølv, – 3. Mansjettknapper i sølv4. Ray-Ban Solbriller

Bestefar setter garantert pris på å få en slipsnål,mansjettknapper, eller et flott armbåndsur i gave. Graver de gjerne for å gi de et mer personlig preg.

Tips! Dersom du ønsker å gi bort et smykke, finner du 14 gode forslag til herresmykker på denne siden.

Tips 2! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

 

Klær eller sko

På bildet: 1. Levis bukse – 2. Emporio Armani boxer – 3. Nike genser 4. Polo Ralph Lauren Skjorte

Klær eller sko er et flott flott gavetips til bestefar – en fin genser eller skjorte kan for eksempel være trygge kjøp. På bildene over gir vi deg fire gode forslag. Trykk på bildene eller linkene under bildene dersom du ønsker mer informasjon om klærne.

Andre eksempler på gaver til bestefar kan være:

Tøfler

Skjerf

Lue

Hansker

Ullsokker

Badekåpe

Skjorte

Slips

Undertøy

Hvis det er vanskelig å vite riktig stil eller størrelse, kan et gavekort på klesbutikk eller skobutikk være lurt.

Dersom han er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for menn. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke!

Treningsutstyr

På bildet: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Adidas fotballsko 4. Nike t-skjorte

Dersom bestefaren din er interessert i sport og friluftsliv, er gavemulighetene mange. Dette kan for eksempel være en flott julegave til bestefar Eksempler på slike gaver kan være (Trykk gjerne på linkene for gode eksempler):

Fiskestang

Fiskeutstyr

Fotballdrakt av favorittlaget

Fotballsko

Golfutstyr

Ski

Sykkel

Sykkelhjelm

Sykkelhansker

Snorklemaske

Treningsklær

Fjellsko

Hodelykt

Termokanne

Treningsutstyr

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

7. Velværegave

1. Boss Bottled EdT, Herreparfyme – 2. Philips Barbermaskin – 3. Armani Code Deostick – 4. Aftershave, Active Shave Repair

Produkter innen daglig pleie er en flott gave. Dette er forbruksvarer som de fleste har bruk for. Eksempler på slike gaver til bestefar kan være:

Aftershave

Barbermaskin

Bodylotion

Hårprodukter

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel en spadag på THE THIEF.

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Ram gjerne inn et bilde fra en fin stund dere har delt sammen.
Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien / barnebarna, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilde av familien kan være et flott julegavetips til bestefar.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade. På bildene over ser du flere flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

Herreparfyme

På bildet: 1. DAVID BECKHAM Beyond Forever – 2. Dior Homme EdT – 3. Le Male EdT – 4. L’Homme EdT

En parfyme er en flott gave. Du må gjerne forhøre deg om han har noen favoritter som brukes mye. På bildene over viser vi fire forslag, som vi tror kan passe godt. Trykk på linken eller bildene for mer informasjon om parfymene.

Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utlandet!

En god bok

1. 2. 3.

1. Slektsboken – 2. Værdagbok – 3. Fuglene våre med fuglelydene

Her er mulighetene mange. Tenk litt på hva han er interessert i. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa.
En Værdagbok eller slektsbok kan være en fin gave til bestefar.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

Aktiv TreningAlt om FiskeHistorieIllustrert VitenskapJaktNational GeographicVillmarkslivVi MennPondus

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.

Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Spisbare gaver setter de fleste pris på. Kanskje det er noe faren din liker spesielt godt, som han ikke unner seg så ofte? Dette kan for eksempe være en flott julegave til bestefar. Eksempel på en slik gave til bestefar kan være:

Sjokolade

Øl / Vin

Sukkertøy

Gavekort på hjemmelaget middag hos deg

Kaffe og kaffemaskin

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Til bestefar vil vi spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Kjøkkenmaskin


Artige valg kan være en iskremmaskin, popcornmaskin eller kaffemaskin

En grønn gave

Hva med å gi bort en flott blomsterbukett og konfekt i gave? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert bringe glede.
Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

Mobiltelefon

Hva med å overraske med en ny og stilig mobiltelefon? Hvis dette kan være aktuelt kan du finne mange gode tilbud på mobiltelefoner hos ice.net. Sjekk ut deres utvalg av mobiltelefoner på denne siden. Du finner også mange gode tilbud på mobiltelefoner hos cdon.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan han selv får velge noe han har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Har du flere gavetips som kan passe til bestefar? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *