Gave til bestemor – 15 flotte gavetips til din bestemor

Trenger du tips til en gave til bestemor? Da har du kommet til riktig sted. Vi har her samlet flere gode gavetips til bestemor, som kan passe som både julegave eller bursdagsgave. Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at bestemor trenger en ekstra påskjønnelse? Vi håper at du med hjelp av disse gavetipsene kan finne den perfekte gaven til din bestemor.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til bestemor

Opplevelsesgave

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til bestemor? Besøk trustory.no for mer informasjon og et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater?

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Truestory.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Smykker / armbåndsur

1. Armbånd 19 cm m/zirkonia – 2. Gullanheng m/perle/0,01CT WSI – 3. Gullanheng 0,02CT WSI

For eksempel er halskjede, ring, armbånd eller en brosje en flott gave til bestemor. På bildene over viser vi fire fine smykker som kan passe til bestemor. Trykk på bildene eller linken for mer informasjon. Dersom du ønsker flere tips, kan du kikke på denne siden – 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

En morsom gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Hva med å gi bort en morsom gave, som får frem latteren? På bildene over viser vi fire eksempler på morsomme venninnegaver, klikk på bildene for mer informasjon. Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på denne linken: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien / barnebarna, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilde av familien er også en flott gave til bestemor, som hun garantert vil sette pris på.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Velværegave

På bildet: Eksempler på velværegaver: 1. Snug Rug, teppe med armer
2. Elektrisk varmeteppe
3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen4. – Cozy boots

Din bestemor fortjener garantert litt velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan være en fin ansiktskrem, håndkrem eller fotkrem.
Ellers kan varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager. Vi vil anbefale tøflene Cozy Slippers, som du kan se på bildet over. Disse smarte tøflene vil holde seg gode og varme i opptil 2 timer etter bare 90 sekunder i mikrobølgeovnen. Les mer om tøflene og kjøp dem her.

Hun vil sikkert også sette pris på et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel ansiktsrens hos Four Seasons Spa, massasje, Pedikyr spa hos Four Seasons Spa eller en spadag på THE THIEF.

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. DKNY skulderveske – 2. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad bestemor. På bildene over ser du flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

Treningsutstyr

treningssinglet

På bildet: Kari Traa singlet, 2. Nike sko,

Dersom bestemor di er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH eller en kul trenings-tights? Du kan også sjekke ut Bubbleroom sine sider for kule treningsklær. Dersom du trenger flere konkrete forslag får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade på denne siden.

Abonnement på ukeblad

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt til bestemor. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladVi over 60Aktiv Trening

Klær eller sko

1. 2.

1. BRANDSDAL OF NORWAY, ullgenser i merinoull – 2. Superundertøy i ull fra BRANDSDAL OF NORWAY

Dersom du synes det er vanskelig å velge stil eller størrelse, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.
Et fint alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, lue og votter.

Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

En grønn gave til bestemor

Hva med å gi bestemor en flott blomsterbukett med konfekt? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Hva med å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen?
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. Hva med å få levert en fin blomsterbukett på døren hennes for eksempel? Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

En god bok

1. 2. 3.

1. Slektsboken – 2. Værdagbok – 3. Fuglene våre med fuglelydene

Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva hun er interessert i.
Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer.
Eventuelt kan et abonnement i en bokklubb være en flott gave til bestemor.
Husk byttelapp!

Se også: 8 bøker som passer til bestemor

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Parfyme

1. BURBERRY Brit EdP – 2. DOLCE & GABBANA The One Essence – 3. JIMMY CHOO Illicit – 4. CHRISTIAN DIOR J’adore

En parfyme er en fin gave til bestemor. Forhør deg gjerne om hun har noen favoritter som brukes mye.

Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner.

Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utl

Gave til kjæledyret

Dersom bestemor har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som harmed kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

Gave til hund – 17 flotte tips som passer til både hund og eier

Gave til katt – 13 flotte tips som passer til både katt og eier

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe, konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Har du flere gavetips som kan passe til bestemor? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Har du kanskje lyst til å skrive et dikt på kortet til bestemor? Her finner du flere dikt som kan passe.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *