Gave til dama – 18 flott gavetips som dama di kommer til å sette pris på

Trenger du tips til en perfekt gave til dama? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke gavetips som kan passe som for eksempel bursdagsgave eller julegave til dama.

Dersom du er ute etter en gave som ikke koster noe, kan kanskje et kjærlighetsdikt være en god ide. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dette selv finner du mange på denne siden: Kjærlighetsdikt.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Opplevelsesgave


Billetter til en konsert med favorittbandet / artisten kan være en flott gave til dama? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.
Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, dykking eller matlaging.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til henne. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Klokker eller smykker

Kvinner flest pris på å få smykker, som halskjeder, ringer og øredobber. I bildet over har vi valgt ut noen smykker som vi tror kan passe spesielt godt til kjæresten. Ellers kan en fin klokke være en flott gave.

Synes du det er vanskelig å velge ut smykke til henne? Her har vi valgt ut 10 flotte smykker som paser flott til kjæresten.

Morsom gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av dere to (eller kun av deg), eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilder fra tiden dere har sammen kan også være moro å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Velværegave

snugrug

Snug Rug er et mykt teppe med armer, og er et fint eksempel på en myk gave. Les mer om teppet og kjøp det her.

Dama fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan være en fin ansikts / hånd / fotkrem, eller en god parfyme. Sminke kan også være en fin gave.

Ellers kan et gavekort hos frisør eller på manikyr / pedikyr være en flott gave.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel en spadag på THE THIEF.

Klær og tilbehør

Hva med å gi henne et gavekort hos favorittbutikken hennes?


Ellers er tilbehør som skjerf, lue og votter kjekt å få. Du kan også vurdere å gi bort en fin veske eller et tøft par solbriller. (Tips! Du finner mange gode tilbud på vesker her.)

Undertøy er også en fin gave. Dersom du ønsker å handle på nettet, finner du mye fint hos Timarco. Timerco har størst sortiment av merkeundertøy og sportsundertøy på nettet. Se utvalget deres her.

Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

Reisegave

Å reise på tur sammen kan være en flott vitamininnsprøytning for forholdet!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta i gave til kjæresten.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort et romantisk opphold på Sundvolden eller en romantisk Weekend på Lysebu?

En god bok

Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva slags hobbyer og interesser hun har, kanskje du kan finne en passende hobbybok?
Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb.
Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Teknologisk gave


Du kan for eksempel gi bort en mobiltelefon, nettbrett, lesebrett eller bærbar pc. Andre populære gaver kan være spillkonsoll eller spill til spillkonsoll.

Treningsutstyr

treningssinglet treningsbh

lopeskotreningsbukse

På bildet: 1. Kari Traa singlet, 2. Hummel trenings-BH, 3. løpesko, 4. Nike treningsbukse

Dersom hun er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH, en kul trenings-tights eller en pulsklokke?

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

Abonnement på nettbaserte underholdningstjenester


Eksempler på slike gaver kan være abonnement på Netflix / Spotify / Wimp / Viaplay eller lignende.

Spisbare / drikkbare gaver

Eksempler på spisbare / drikkbare gaver, kan f.eks være en god øl, sjokolade eller kaffe. Eller hva med å gi bort et gavekort på en hjemmelaget middag hos deg?
Alternativt kan du gi bort en kjøkkenmaskin – f.eks blender, iskremmaskin, kaffemaskin eller popcornmaskin.

Et (selvskrevet) dikt

Det er ikke alltid de dyreste gavene som varmer mest! Sett ord på dine følelser i et selvskrevet dikt. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dikt selv, kan du finne mange flotte kjærlighetsdikt på denne siden.

Gavekort / klippekort på tjeneste

Gi dama di et hjemmelaget klippekort på tjenester du vet hun setter pris på, for eksempel klippekort på ryggmassasje, bilvask, hjemmelaget middag, filmkveld hjemme, helaften på byen eller lignende. Bare fantasien setter grenser!

Spisbare / drikkbare gaver


Spisbare / drikkbare gaver, f.eks en god øl, sjokolade, kaffe eller gavekort på en hjemmelaget middag hos deg er flotte gave til dama.

Supporterutstyr

Dersom dama di holder med et spesielt fotball-lag eller lignende, setter hun garantert pris på å få supporterutstyr i gave. Hva med en genser med navnet til laget på, eller et skjerf i lagets farger?

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. DKNY skulderveske – 2. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til den reiseglade / turglade. På bildene over ser du flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

En kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Tilbake til hovedsiden.

Dersom du er ute etter en gave som ikke koster noe, kan kanskje et kjærlighetsdikt være en god ide. Dersom du synes det er vanskelig å skrive dette selv finner du mange på denne siden.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *