Gave til foreldre – 20 flotte gavetips til dine foreldre

Skal du kjøpe gave til foreldre, og leter du etter gode tips? Skal du kanskje kjøpe julegave eller bursdagsgave? Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at foreldrene dine trenger en ekstra påskjønnelse? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke gavetips som kan passe til foreldrene.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til foreldre

Opplevelsesgave

1. 2.
3. 4.

1. Gourmet-opphold på The Thief – 2. Vinsmaking på Klosteret– 3. Opplev Soloppgang på Preikestolen – 4. Kurs i ølbrygging

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.
Dersom onkelen din er interessert i bil, kan det være artig å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt. I dagens samfunn har nok av ting som bare står i hyllene og samler støv. Derfor kan det kanskje være like artig å få en opplevelse i gave, som kan bli et godt minne for resten av livet.

Hva med å gi bort billetter til stand-up show / kino eller teater?

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interesserte i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.notilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til onkel. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe til onkel (Trykk på linken for mer informasjon):

 

Spisbare / drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango


Spisbare / drikkbare gaver, f.eks en god god vin, kaffe, spekeskinke, røkelaks. Eller hva med å gi bort et gavekort på en hjemmelaget middag hos deg?

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Morsom gave

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Lesestoff

Eksempler på slike gaver kan være

  • Bøker
  • Abonnement på ukeblad
  • Abonnement på bokklubb
  • Lydbok
  • Lesebrett

Tips: Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladAktiv TreningHistorieIllustrert VitenskapNational GeographicSe og HørForeldre og barnBonytt HyttelivIllustrert Vitenskap


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Brettspill

Brettspill er en flott gave, som alle i familien kan ha stor glede av.

Treningsutstyr

På bildet: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Nike sko, 4. Adidas tights

Dersom den som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi.

Tips! På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.


Dersom dere er flere søsken, setter de garantert pris på et stort, innrammet bilde av dere alle sammen.
En årskalender med bilde av familien kan også være moro å få.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. DKNY skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til reiseglade / turglade foreldre. På bildene over ser du flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktetene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

Kunst

Mamma og pappa postere fra pictureit.no.

Hva med å gi bort et flott maleri til stuen? Her er det en fordel å være sikker på smaken deres. Pictureit.no har mange stilige postere som passer til foreldre, du kan se utvalget deres her. Du finner også mange flotte lerretsbilder hos photowall.no.

Gave til hjemmet

Gaver til hjemmet kommer alltid godt med. Hva med å foreksempel gi bort et fint sengesett, eller noen flotte håndklær? Ellers er 2 varme fleecepledd / pelspledd en koselig gave å få.

Sportsutstyr

Dersom de er glade i å holde seg i aktivitet, vil de garantert sette pris på å få sportsutstyr i gave.

Hva med å gi bort en tursekk eller matchende joggesko eller fjellsko?

En grønn gave

Hva med å gi bort en flott blomsterbukett og konfekt i gave? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert bringe glede.
Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

Kjøkkenutstyr

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna 5. Browniemaker

Hva med å gi i bort en kjøkkenmaskin – f.eks blender, iskremmaskin, kaffemaskin eller popcornmaskin?

Dersom de er glade i vin, kan vinglass eller et vinkjøleskap være flott gaver. Eller hva med å gi bort et flott knivsett?

Humoristisk gave

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, men for å få litt hjelp deg på veien kan du kikke på følgende side: 15 morsomme gaver som får frem latteren.

Gave til kjæledyret

Dersom foreldrene dine har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som har med kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

Reisegave

På bildene: 1. To-dagers tur i kajakk på Voss – 2. Romantisk opphold på Sundvolden
Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort et romantisk opphold på Sundvolden eller en romantisk Weekend på Lysebu?

Musikk / film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

Mobiltelefon

Hva med å slå på stortromma, og overraske med en ny og stilig mobiltelefon? Hvis dette kan være aktuelt kan du finne mange gode tilbud på mobiltelefoner hos ice.net. Sjekk ut deres utvalg av mobiltelefoner på denne siden.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan de selv får velge noe de har lyst på.

Eller kanskje du kan gi de et gavekort til yndlingsbutikken.

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *