Gave til gameren – 14 morsomme gavetips til en som er glad i dataspill

Skal du kjøpe gave til gameren, og trenger et godt tips til hva du kan kjøpe? Da har du kommet til riktig sted. Her får du flere gode tips til morsomme gaver som gameren garantert kommer til å like.

1. Super Mario / Game Boy krus – gave til gameren

Kult krus som skifter farge når du heller i varm væske, og da dukker også opp flere morsomme detaljer fra tv-spillet. En super gave til alle tørste gamere. Les mer om Super Mario kruset her, og om Game Boy kruset her.

2. Gaming-headset

Skjem bort gameren med et kult trådløst headset. Sjekk ut det store utvalget av gaming-headset hos NetOnNet.no.

3. Super Mario Question Block Light – gave til gameren

Morsomt lys som ser akkurat ut som Question Block fra tv-spillet Super Mario. I tillegg gir lyset fra seg det klassiske Nintendo-plinget. Dette er en perfekt gave til en nostalgisk spillentusiast. Lyset kan kjøpes her.

4. Kult gaming-tastatur

Gameren setter garantert pris på et kult gaming tastatur, som gir høy presisjon og god komfort for hendene. Mange kommer også med kult bakgrunnslys i forskjellige farger. Se det store utvalget av gaming tastatur hos Kjell & Company.

5. 3D-våpen til AR- og VR-apper på mobilen – gave til gameren

Spill mobilspill på en helt ny måte med dette 3D-våpenet i hendene. Våpenet kobles opp mot mobilens kamera via en app, og du kan så bruke våpenet til alt fra å skyte mot fiendtlige styrker til å skyte ut nett under vann for å fange fisk. Mobilens skjerm fungerer som sikte, og så når du snur deg rent fysisk, forandrer perspektivet seg i spillet også. 3D-våpenet kan kjøpes her.

6. Avegant Glyph Video Headset – gave til gameren

Med dette video-hodesettet kan man forsvinne inn i sin egen lille boble og uforstyrret nyte lyd og bilder av høy kvalitet. Video-hodesettet kan kobles både smarttelefon, spillkonsoller, datamaskiner og droner. Slapp av med en film når du er på reisefot, med dataspill hjemme i sofaen eller se live-feed fra dronen. Avegant Glyph har ikke noen skjerm, men bruker i stedet en teknologi der lyset blir reflektert gjennom to millioner mikrospeil og projisert direkte inn i øynene. Dette er nokså likt det naturlige synet vårt og er mer behagelig for øynene enn å se på en skjerm. Resultatet blir skarpe og høyoppløste bilder. Om ikke det var nok har Glyph også støtte for 3D-film og 360°-video. Sjekk ut mer om Gylph her.

7. Gaming-mus

Med en skikkelig gaming-mus kan gameren finjustere presisjon og teknikk. De fleste gaming-mus har mulighet til å skreddersy knappene på musen slik at de oppfører seg akkurat slik du ønsker. Se det store utvalget av gaming mus på Kjell & Co.

8. Spillkonsollen Retro-Bit Generations

Med Retro-Bit Generations kan du spille mer enn hundre retrospill, som er forhåndsinstallert på konsollen. Her finner du spill som Super Ghouls ‘n Ghosts, Gun.Smoke og 1942. Dette er en flott gave til nostalgisk gamer. Les mer om spillkonsollen og kjøp den her.

9. Gaming-stol


En ekte gamer trenger en god stol å sitte i, som hever den ergonomiske opplevelsen samtidig som den gir bedre forutsetninger for å lykkes i spillet. Se det store utvalget av tøffe gaming-stoler hos NetOnNet.no.

10. Minecraft Hakke

Dersom gameren er glad i å spille Minecraft, vil hun/han nok elske denne Minecraft hakken i skumplast vekke stor begeistring. Kan kjøpes her.

11. Gaming-sekk

Denne romslige ryggsekken har plass til konsoll eller en bærbar gamingdata. Du får også plass til f.eks. headset, kabler, solbriller, skolebøker og energidrikke. Kan kjøpes her.

12. Retro NES USB-kontroll

Denne retro NES USB-kontrollen kan plugges rett inn i din PC eller Mac. Deretter kan du spille som om tiden har stått stille i 25 år. Les mer om Retro NES USB-kontrollen her.

13. Retro SNES USB-kontroll

En USB-variant av den den klassiske SNES-kontrollen fra SuperNintendo. Kan kjøpes her.

14. Multikonsollen Super Retro Trio

Med multikonsollen Super Retro Trio kan du spille alle spillene du har til 8-bits Nintendo, Super Nintendo og Sega Mega Drive. Kan kjøpes her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *