Gave til mamma – 20 flotte gavetips til din mor

Er du på utkikk etter en gave til mamma, men er litt usikker på hva du skal kjøpe? Skal du kjøpe en bursdagsgave eller julegave, eller er det kanskje en annen anledning som gjør at mamma trenger en ekstra påskjønnelse? Da kan vi hjelpe deg. På denne siden har vi samlet flere flotte gavetips. Tipsene kan passe både som bursdagsgave og julegave til mamma.

Tips! En del nettbutikker kjører gode tilbud og rabatter nå i tiden frem til morsdagen. Her finner du en oversikt over gode tilbud og rabattkoder.

Tips 2! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til mamma:

Forslag 1 – Opplevelsesgave

1. 2.
3. 4.

1. Massasje hos Four-Seasons Spa – 2. Vinsmaking på Klosteret– 3. Opplev Soloppgang på Preikestolen – 4. Kurs i ølbrygging

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til mamma? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til en mor som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interesserte i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til mor. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Et annet artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

2. Smykker / armbåndsur – En flott gave til mamma

1. Armbånd 19 cm m/zirkonia – 2. Gullanheng m/perle/0,01CT WSI – 3. Gullanheng 0,02CT WSI

De fleste kvinner elsker smykker! For eksempel er et halskjede, ring, armbånd eller en brosje en flott gave til mamma. På bildene over viser vi fire fine smykker som kan passe. Trykk på bildene eller linken for mer informasjon. Dersom du ønsker flere tips, kan du kikke på denne siden – 9 flotte smykker som passer til mor.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

3. Humoristisk gave – En gave til mamma som får frem latteren

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag, kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

4. Parfyme

1. Maitresse EdP – 2. Classique EdT – 3. Boss – the scent for her – 4. Jimmy Choo EdT

En parfyme er en fin gave til mamma. Forhør deg gjerne om hva slags dufter hun liker. Kanskje har hun har noen favoritter som brukes mye?

På bildene over gir vi deg fire gode forslag som kan passe som gave til mamma. Dersom du trenger noen flere gode tips, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner.

5. Klær eller sko

1. 2.

1. BRANDSDAL OF NORWAY, ullgenser i merinoull – 2. Superundertøy i ull fra BRANDSDAL OF NORWAY

Nye klær eller sko kan være en flott gave til mamma. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvilken stil eller størrelse du skal velge, kan det være lurt med et gavekort som kan benyttes i en klesbutikk eller skobutikk.
Et annet alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom hun er glad i å være ute eller drive med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du også finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke! Det er også mye fint å finne på lindex.no.

6. Velværegave

På bildet: Eksempler på velværegaver: 1. Snug Rug, teppe med armer
2. Elektrisk varmeteppe
3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen4. – Cozy boots

Din mor fortjener garantert litt velvære i hverdagen. Eksempler på slike gaver kan være en fin ansiktskrem, håndkrem eller fotkrem.
Ellers kan varme tøfler eller et varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager. Vi vil anbefale tøflene Cozy Slippers, som du kan se på bildet over. Disse smarte tøflene vil holde seg gode og varme i opptil 2 timer etter bare 90 sekunder i mikrobølgeovnen. Les mer om tøflene og kjøp dem her.

Hun vil sikkert også sette pris på et gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velværebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel ansiktsrens hos Four Seasons Spa, massasje, Pedikyr spa hos Four Seasons Spa eller en spadag på THE THIEF.

7. Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Ram inn et bilde av et fint minne dere deler sammen, eller lag et fotoalbum / fotobok med fine bilder fra tiden dere har hatt sammen.

En årskalender med personlige bilder kan også være en koselig gave til mamma.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

8. Koffert / Ryggsekk

På bildene: 1. DKNY skulderveske – 2. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad datter. På bildene over ser du flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

9. Selvskrevet dikt

Et selvskrevet dikt er en flott gave til mamma. Dette er en koselig gave fra hjertet, som garantert blir satt pris på. Eksempelvis kan du skrive ut et dikt og ramme det inn, kanskje sammen med et bilde av dere to?

Tips: På denne siden finner du mange fine dikt til mor.

10. Abonnement på ukeblad

m

Et abonnement på et ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladIllustrert VitenskapAllersSe og HørTarakkForeldre og barn StellaShapeUpKreativ Strikk

11. Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!

Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utlandet!

12. Treningsutstyr

treningssinglet treningsbh

På bildet: Kari Traa singlet, 2. Hummel trenings-BH, 3. Nike sko, 4. Adidas tights

Dersom venninna di er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. Hva med å gi bort en sprek sports-singlet, sports-BH eller en kul trenings-tights? Du kan også sjekke ut Bubbleroom sine sider for kule treningsklær. Dersom du trenger flere konkrete forslag får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade på denne siden.

13. En god bok


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Her er mulighetene mange, men velg gjerne noe du tror hun kan være interessert i. Du kan gi bort alt fra en skjønnlitterær klassiker til sakprosa. En hobbybok eller kokebok være et artig alternativ. Husk byttelapp!

Tips: Hos Tanum finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

1. 2.

3. 4.

1. Til min mamma, en fargeleggingsbok – 2. Mamma, hjemme er der du er! En gavebok – 3. Tusen takk, mamma– 4. Stakkars mamma! En bok med takk og kjærlighet

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bladkongen.no for abonnement på ukeblad eller bokklubben.no for medlemskap i bokklubb.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

Illustrert VitenskapCostume Det nyeKamilleSe og HørTarakk StellaShapeUpKreativ StrikkHjemmetFamilienNorsk Ukeblad

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.

14. Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango

Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe eller konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

 

15. Kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

Dersom moren din er glad i mat og matlaging, kan kanskje en kjøkkenmaskin være en flott gaveidé. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

16. Musikk/film

Hva med å gi en musikk eller film-gave til mamma? Eksempler på slike gaver kan være (Trykk gjerne på linkene for gode eksempler):

DAB-radio

CD med muskk han liker

Mp3-spiller

Headsett

Smartklokke

DVD med film eller serie han liker

Gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende

Gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende

Sjekk også ut CDON for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

17. Hobby-relaterte gaver


1. 3Doodler Create – 3D – tegnepenn, her trengs ikke papir eller printer, tegn i luften!
2. Scratch Night View – Skrap frem lysene i din favorittby
3. Broderisett med morsomme motiv og tekster
4. Buddha Board – Mindfulness-tavle der du kan male i evighet med pensel og vann.

Har moren din en spesiell hobby? Dersom hun for eksempel er glad i å strikke, kan du eksempelvis gi bort garn og noen kule strikkepinner. Eller hva med en fargeleggingsbok og gode fargeblyanter?

På bildene over gir vi deg fire forslag til hobby-relaterte gaver. Trykk på bildene eller teksten dersom du ønsker mer informasjon.

 

18. En hjemmelaget gave

Dersom du ikke har så mye penger, er det flott å gi bort en hjemmelaget gave. Dersom du er flink til på kjøkkenet du for eksempel gi bort hjemmelagde kjeks, småkaker eller din egen frokostblanding? Eller du kan strikke et skjerf eller en lue til din venninne.

 

19. Gave til kjæledyret

Dersom hun har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som har med kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

20. Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan han selv får velge noe han har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Tips! En del nettbutikker kjører gode tilbud og rabatter nå i tiden frem til morsdagen. Her finner du en oversikt over gode tilbud og rabattkoder.

Tips 2! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *