Gave til par – 16 flotte gavetips til venneparet

Skal du kjøpe gave til par, og leter du etter gode tips? Skal du kanskje kjøpe julegave eller bursdagsgave? Eller kanskje det er en annen anledning som gjør at venneparet trenger en ekstra påskjønnelse? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet en rekke gavetips som kan passe til et par.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

Forslag til gave til par

Opplevelsesgave

1. 2.

3. 4.

1. Zipline i Holmenkollen – 2. Ølvandring med Oslo Food Tours – 3. Prøv vindtunnel i Oslo – 4. Vinsmaking på Klosteret

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til venneparet? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ til den som har alt.

Hva med å gi bort billetter til en konsert med favorittbandet? Alternativt kan du gi bort billetter til stand-up show / kino / teater.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe de er interessert i, f.eks. surfing eller matlaging.
Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe til et par (Trykk på linken for mer informasjon):

Humoristisk gave

vinglass objektivkrus

kitchensafe vasketofler

1. Gigantisk vinglass – 2. Objektivkruset – 3. Kitchen Safe – 4. Rengjøringstøfler

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

Spisbare / drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango


Spisbare / drikkbare gaver er eksempel på en flott gave til par. Hva med å gi bort en god god vin, kaffe, spekeskinke, røkelaks? Eller hva med å gi bort et gavekort på en hjemmelaget middag hos deg?

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

Lesestoff


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

Hva med å gi bort noe godt lesestoff i gave til paret? Eksempler på slike gaver kan være

  • Bøker
  • Abonnement på ukeblad
  • Abonnement på bokklubb
  • Lydbok
  • Lesebrett

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Et abonnement på ukeblad er en flott gave, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

For å hjelpe deg litt på vei har vi valgt ut noen blader som vi synes kan passe godt. Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller.

HjemmetFamilienNorsk UkebladAktiv TreningHistorieIllustrert VitenskapNational GeographicSe og HørForeldre og barnBonytt HyttelivIllustrert Vitenskap

Brettspill

1. 2.

3. 4.

1. Speak out – brettspill – 2. Brunost, langrenn og lusekofte- Spørrespill – 3. Bean Boozled Jumbo Spinner Jelly Belly – 4. Game of Thrones 4D-puslespill Westeros

Et brettspill er en flott gave til par. På bildene over har vi funnet fire gode forslag til spill (besøk linkene for mer informasjon).

Fotogave

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde fra en stund dere har delt sammen, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

Kunst

Du og Jeg postere fra pictureit.no

Hva med å gi bort et flott maleri til stuen i gavet til paret? Her er det en fordel å være sikker på smaken deres. Pictureit.no har mange kule postere som passer til par, du kan se utvalget deres her. Du finner også mange flotte lerretsbilder hos photowall.no.

Gave til hjemmet

Gaver til hjemmet kommer alltid godt med. Hva med å foreksempel gi bort et fint sengesett, eller noen flotte håndklær? Ellers er 2 varme fleecepledd / pelspledd en koselig gave til par.

Sportsutstyr

Dersom de er glade i å holde seg i aktivitet, vil de garantert sette pris på å få sportsutstyr i gave. Hva med å gi bort en tursekk eller matchende joggesko eller fjellsko?

Tips: På denne siden får du 7 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

En grønn gave

Hva med å gi bort en flott blomsterbukett med konfekt? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen i gave til paret.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. Hva med å glede dem med å få levert en flott blomsterbukett på døren? Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

Kjøkkenutstyr

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

Hva med å gi i bort en kjøkkenmaskin – f.eks blender, iskremmaskin, kaffemaskin eller popcornmaskin? Dersom de er glade i vin, kan vinglass eller et vinkjøleskap være flott gaver. Eller hva med å gi bort et flott knivsett i gave til par?

På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

Reisegave

På bildene: 1. To-dagers tur i kajakk på Voss – 2. Surfeopphold på Lofoten med overnatting

Et godt alternativ til gave til par kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort et romantisk opphold på Sundvolden eller en romantisk Weekend på Lysebu?

Gave til kjæledyret

Dersom foreldrene dine har et kjæledyr, kan det kanskje være en ide å kjøpe noe til kjæledyret, eller noe som har med kjæledyret å gjøre? Se disse sidene for tips og inspirasjon:

Musikk / film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan de selv får velge noe de har lyst på.

Eller kanskje du kan gi de et gavekort til yndlingsbutikken.

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *