Gave til pensjonist – 18 smarte og orginale gavetips

Er du ute etter tips til gave til pensjonist? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere smarte gavetips som kan passe både som bursdagsgave eller julegave til pensjonisten. Vi håper dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte gave.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

18 smarte gavetips til pensjonist

Forslag 1 av 18 – Opplevelsesgave

1. 2.

3. 4.

1. Vinsmaking på Klosteret – 2. Golfopphold på Sundvolden – 3. Fotokurs i praktisk teknikk 4. Spekkhoggersafari fra Andenes / Lofoten

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief til pensjonisten? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Pensjonisten har som regel skaffet seg nok ting gjennom et langt liv, og vil derfor garantert sette pris på en litt annerledes gave. Du kan for eksempel gi bort billetter til teater / kino / konsert.

Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe han/hun er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til til en pensjonist. Her har vi valgt ut noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

Forslag 2 av 18: Smykker / armbåndsur – Gave til pensjonist

1. Klassiske øreringer i gult gull – 2. Slipsnål i sølv


Et smykke er en flott og varig gave mange vil sette pris på. Du kan for eksempel gi bort et halskjede, ring, armbånd eller en fin brosje. For mannen er en slipsnål eller mansjettknapper fine alternativer.

Synes du det er vanskelig å velge et smykke som kan passe? Da kan vi hjelpe deg, på denne siden gir vi deg 9 flotte smykker som passer til en voksen dame.

Tips! Dersom du ønsker å handle smykker på nett, finner du mange gode tilbud på gullmagasinet.no. De har gratis gravering, rask levering og gratis frakt dersom du handler over 1000 kr.

3. Morsom gave – Gave til pensjonist

vinstativ objektivkrus

toilet-golf gun-alarm-clock

1. Lasso vinstativ – 2. Objektivkruset – 3. Toilet Golf – 4. Gun Alarm Clock

Å gi bort en humoristisk gave kan også være en god idé. Det finnes mye forskjellig artig å velge blant, og på bildene over gir vi deg fire gode forslag. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene.

Dersom du ønsker flere forslag kan du kikke på følgende side: 40 morsomme gaver som får frem latteren.

4. En grønn gave – Gave til pensjonist

Hva med å gi pensjonisten en flott blomsterbukett og konfekt? Denne buketten kan kjøpes hos Euroflorist.no.

Et fint alternativ er også å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen.
Ellers er en fin blomsterbukett eller potteplante alltid trygge klassikere. En fin blomsterbukett levert på døren vil garantert glede pensjonisten.
Se det flotte utvalget av blomster hos Euroflorist.no.

 

5. Parfyme – Gave til pensjonist

1. Chanel no 5 dameparfyme – 2. Boss the Scent herreparfyme

Forhør deg gjerne om han / hun har noen favoritter som brukes mye.

Dersom du trenger noen gode tips til hvilken parfyme som kan passe, kan du lese denne artikkelen: 7 flotte parfymer for modne kvinner.

6. Velværegave – Gave til pensjonist

snugrug

1. Snug Rug (mykt teppe med armer) – 2. Elektrisk varmeteppe 3. Cozy tøfler, kan varmes i mikroen 4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Pensjonisten fortjener garantert litt mer velvære i hverdagen. For eksempel er en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem en flott gave.


Ellers kan varme tøfler eller varmeteppe være kjekt å ha på kalde vinterdager.
Mange vil nok sette pris på gavekort på spa, massasje, aromaterapi-time eller hud/fotpleie.

Tips! Truestory.no tilbyr flere velvarebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel pedikyr, massasje, ansiktsrens eller en spadag på THE THIEF.

7. Fotogave – Gave til pensjonist

På bildene: 1. Årskalender med personlige bilder – 2. Kopp med personlige bilde – 3. Mobildeksel med personlig bilde – 4. Musematte med personlig bilde

Eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra året som har gått.
En årskalender med bilde av familien kan også være moro å få.

Alternativt kan du gi bort et gavekort på familiefotografering. Bildene blir et nydelig minne av en tid man ikke får tilbake, og er i og for seg en flott gave til hele familien.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

8. Treningsutstyr – Gave til pensjonist

treningssinglet

På bildene: 1. Bjørn Dæhlie treningsgenser 2. Bergans turbukse 3. Kari Traa singlet 4. Nike sko,

Dersom den som skal få gaven er glad i å trene, kan kanskje treningsutstyr være en flott gave å gi. På denne siden får du 16 flotte forslag til gaver til den treningsglade.

9. Koffert / Ryggsekk – Gave til pensjonist

På bildene: 1. Weekend-veske – 2. Samsonite koffert – 3. DKNY skulderveske – 4. Samsonite Koffert

En koffert eller ryggsekk er en flott gave til en reiseglad / turglad pensjonist. På bildene over ser du fire flotte eksempler – trykk på linkene eller bildene dersom du ønsker mer informasjon om produktene.

Tips! Dersom du ønsker å handle på nettet, har de mange flotte kofferter og vesker hos Morris.no. De har fri frakt og retur, og det liker vi! Se utvalget deres her.

10. Klær eller sko

Dersom du synes det er vanskelig å velge stil eller størrelse, kan det være lurt med et gavekort på klesbutikk eller skobutikk.
Et fint alternativ kan være å kjøpe noe fint tilbehør, som for eksempel skjerf, sjal, lue og votter.

Dersom han/hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær. Her finner du også mange fine sokker og underbukser. Besøk nettbutikken deres her.

Tips! Dersom du liker å handle klær på nett, kan du finne mye fint på stylepit.no. De har 30 dagers returrett, og fri frakt på alle ordre over 699 kr. Enklere blir det jo ikke!

11. Reisegave

Book en tur til vakre Sardinia, og skap flotte minner for livet. Sjekk ut Amisol.no for gode pakketilbud!


Du kan for eksempel gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort lofotfiske & overnatting på Hattvika Lodge, et golfopphold på Sundvolden, en gourmet weekend på Lysebu, eller et luksus velværeopphold på Sundvolden?

Sjekk også ut Amisol.no, detur.no og travelbird.no for gode tilbud på reiser til utlandet!

12. En god bok

1. 2. 3.

1. Slektsboken – 2. Værdagbok – 3. Fuglene våre med fuglelydene

Her er mulighetene mange. Du kan gi bort alt fra skjønnlitterær klassiker til sakprosa. Tenk litt på hva han / hun er interessert i.
Værdagbok eller slektsbok kan være artige alternativer.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på et blad / avis eller en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bladkongen.no for abonnement på ukeblad eller bokklubben.no for medlemskap i bokklubb.

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

Alternativt kan du gi bort et gavekort på abonnement hos storytel NO, som ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et gave-abonnement hos storytel NO her.

13. Spisbare eller drikkbare gaver

1. Lakris med sjokoladetrekk – 2. Treboks med teposer – 3. Salt karamell lakris – 4. Vingummi med mango


Eksempler på dette kan være en god vin/øl/likør, spekeskinke, god kaffe, konfekt.

Et annet alternativ er å gi bort et abonnement på en matkasse. Du kan for eksempel sjekke ut Nettmat NO eller Adams matkasse for et godt tilbud!

Dersom du ønsker å gi bort godteri, kan du sjekke ut Maxgodis.se, der du kan handle alle typer godteri til svenske priser. Fra og med 2015 har man kunnet kjøpe varer fra utlandet for opp til 350 NOK inkludert frakt uten at man behøver å betale toll og moms på sine varer. Dette gjelder også netthandel fra Sverige og du får derfor en ekstra god deal når du handler på MaxGodis.se. Vi vil spesielt anbefale kategorien «Voksengodis», der du blant annet finner et utvalg med kvalitetssjokolade, halstabletter og nøtter til veldig lave priser. Sjekk ut utvalget deres her.

14. En kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

En kjøkkenmaskin kan være en flott gave. Det finnes mange morsomme typer kjøkkenmaskiner man kan gi bort. For eksempel kan du gi bort en smoothie-blender, iskremmaskin, kaffemaskin, isbitmaskin eller popcornmaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

15. Abonnement på ukeblad

Et abonnement på ukeblad er en flott gave til en pensjonist, og vil garantert bringe mye leseglede i lang tid fremover. Et abonnement kan du for eksempel kjøpe på bladkongen.no, de har også muligheten til å gi det bort som gave. Se utvalget deres av magasiner på denne siden.

Disse bladene synes vi kan passe godt til pensjonisten. (Trykk på linken for mer informasjon om bladet og hvordan man bestiller)

HjemmetFamilienNorsk UkebladVi over 60Aktiv TreningAlt om FiskeHistorieIllustrert VitenskapJaktNational GeographicVillmarkslivVi Menn

16. Musikk / film

Den musikkinteresserte vil garantert sette pris på et gavekort på Spotify/Itunes/Wimp eller lignende.
Eller hva med et gavekort på Netflix/Viaplay eller lignende for den filminteresserte?

Sjekk også ut CDon for gode tilbud på filmer på DVD / Blueray. De har også et stort utvalg av musikk.

17. Mobiltelefon

Hva med å slå på stortromma, og overraske jubilanten med en ny og stilig mobiltelefon? Hvis dette kan være aktuelt kan du finne mange gode tilbud på mobiltelefoner hos ice.net. Sjekk ut deres utvalg av mobiltelefoner på denne siden.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

18. Gavekort

Et gavekort på et kjøpesenter er på mange måter et trygt valg, da kan hun selv får velge noe hun har lyst på.

Eller kanskje du kan gi han et gavekort til yndlingsbutikken?

Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Du kan for eksempel gi bort et gavekort på en av disse nettbutikkene:

Photowall NO – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

I love dogs NO – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

CDon- Gavekort

Teknikmagasinet – Gavekort

Har du flere gavetips som kan passe til en pensjonist? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *