Kalendergaver til han – Flotte forslag til pakkekalender til han

Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til han? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen.

En opplevelse

En opplevelse kan være like moro å få som en ting. Du kan for eksempel gi bort biletter til kino eller konsert, en kveld med bowling, en dag i svømmehallen eller en lunch på kafé / middag på restaurant.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe som kalendergaver til han. Du kan for eksempel gi bort:

Magnogrip armbånd

Et genialt hjelpemiddel for alle handymenn, snekkere og håndverkere. Med dette magnetiske armbåndet kan du enkelt feste både muttere og spikere. Dette er en smart kalendergave som du kan få kjøpt hos coolstuff.no.

Hjernetrim toalettpapir

Trim hjernen mens du sitter på do! Dette morsomme toalettpapiret er en ypperlig kalendergave som til han kan kjøpes her.

Metallommebok

En praktisk metallommebok er en flott kalendergave til han. Du kan skaffe den her.

Hjerteformet eggeform

En hjerteformet eggeform er en koselig kalendergave til han. Du får kjøpt formen hos coolstuff.no.

Cookie mug

Denne smarte koppen har plass til en kjeks nederst, og er perfekt til å ha på kontoret. Koppen får du kjøpt hos coolstuff.no.

Hjerteformet stekepanne

Hvorfor ikke starte dagen med et hjerteformet speilegg, eller en pannekake? Den søte, lille stekepannen kan skaffes her.

 

Avoseedo

Dersom han er glad i avokado, så vil hun kanskje synes det er moro å prøve å dyrke sitt eget avokado-tre! Avoseedo kan kjøpes her.

Krus med opptaksmuligheter

Hva med å gi bort et krus med opptaksmuligheter? Du kan for eksempel la kruset spille av “Du er kul!” hver gang kruset løftes opp. Kruset får du kjøpt her.

Bagasjevekt

Dersom han er glad i å reise, kan en bagasjevekt være en perfekt kalendergave. Du kan kjøpe den her.

Objektivkruset

Dette kruset er en morsom kalendergave til en som er glad i å fotografere. Det kule kruset ser ut som et kameraobjektiv, og kommer i tillegg med et objektivdeksel, som både hjelper til å holde varmen i kruset og kan brukes som asjett. Skaff det her.

2Fast2Fun Mini Quadcopter

2Fast2Fun er en bitte liten drone (bare 3 x 3 cm!) som garantert vil falle i smak som kalendergave. Du kan skaffe den her.

Kjærlighetspiller

kjærlighetspiller

Disse søte kjærlighetspillene skal ikke spises, men kan åpnes. Inni hver pille er det en blank lapp der du kan skrive en søt beskjed til mottakeren. Du kan skaffe de her. 

Metallpusleleke

Er han glad i hjernetrim? Da kan denne metallpusleleken være den perfekte kalendergaven. Du finner den og mange flere alternativer her.

Massasjekule

Denne massasjekulen kan brukes direkte muskelknutene og den vonde ryggen. Massasjekula kan kjøpes her.

Kiwi slicer

Dersom han er glad i fruktsalat, vil hun elske denne kiwi slicer’en. Du kan kjøpe den hos coolstuff.no.

Rudolf-krus

Kom i julestemning med dette søte kruset av reinsdyret Rudolf. Når kruset fylles med varm drikke blir Rudolfs nese lysende rød. Kruset kjøper du hos coolstuff.no.

Eggekoker for mikrobølgeovn

Å koke egg kan knapt bli enklere. Stikk hull i egget – la det stå 3-5 min i mikroen – ferdig! Kan kjøpes her.

Veggie chopper

Med et enkelt trykk lager denne dippvennlige staver av sellerien og gullerøttene. En flott motvekt til alt det usunne julesnopet. Kan kjøpes hos coolstuff.no.

Skjæresikker kjøkkenhanske

Med denne skjæresikre kjøkkenhansken trenger man ikke være redd for å skjære seg lenger når man kutter grønnsaker ved kjøkkenbenken. Dette er en flott kalendergave som du kan kjøpe her.

Angry mama rengjøringshjelp for mikrobølgeovn

Denne smarte damen tar rengjøringa av mikroen i en fei! Kan kjøpes her.

Multiverktøy til avokado

Dette multiverktøyet for avokado er en smart kalendergave. Verktøyet fungerer som skrellekniv, steinfjerner og deler i ett! Skaff det her.

Spinner

Spinnere har vært veldig populære den siste tiden, og er en flott kalendergave. Du kan skaffe de til en rimelig pris hos Coolstuff.no.

 

Dødningehodebeger

En litt skummel kalendergaver, kanskje? Du kan uansett skaffe det her. 

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *