Kalendergaver til henne – Flotte forslag til pakkekalender til henne

Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til henne? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen.

En opplevelse

En opplevelse kan være like moro å få som en ting. Du kan for eksempel gi bort biletter til kino eller konsert, en kveld med bowling, en dag i svømmehallen eller en lunch på kafé / middag på restaurant.

Truestory.no tilbyr også mange artige, spennende og romatiske opplevelser som kan passe som kalendergaver til henne. Du kan for eksempel gi bort:

Dekorativ islykt

Denne dekorative islykten kan brukes både inne og ute, og kan kjøpes her. 

Hjerteformet eggeform

En hjerteformet eggeform er en koselig kalendergave til henne. Du får kjøpt formen hos coolstuff.no.

Cookie mug

Denne smarte koppen har plass til en kjeks nederst, og er perfekt til å ha på kontoret. Koppen får du kjøpt hos coolstuff.no.

Refleksdusk til veske

Denne refleksdusken til vesker er ikke bare stilig, den sørger for at du kan ferdes trygt i vintermørket. En flott kalendergaver til henne, som kan skaffes her.

Hjerteformet stekepanne

Hvorfor ikke starte dagen med et hjerteformet speilegg, eller en pannekake? Den søte, lille stekepannen kan skaffes her.

Varmepute

Denne søte varmeputen kan varmes opp i mikroen i 90 sekunder, og vil så avgi varme i 2 timer. Den kan skaffes her.

Rengjøringstøfler

Disse rengjøringstøflene gjør bokstavelig talt vaskejobben til en dans på roser – eller en dans på skittent gulv! Dette er en kalendergave som garantert får frem latteren! Skaff de her.

Avoseedo

Dersom hun er glad i avokado, så vil hun kanskje synes det er moro å prøve å dyrke sitt eget avokado-tre! Avoseedo kan kjøpes her.

Krus med opptaksmuligheter

Hva med å gi bort et krus med opptaksmuligheter? Du kan for eksempel la kruset spille av “Verdens beste dame” hver gang kruset løftes opp. Kruset får du kjøpt her.

Bagasjevekt

Dersom hun er glad i å reise, kan en bagasjevekt være en perfekt kalendergave. Du kan kjøpe den her.

Kjærlighetspiller

kjærlighetspiller

Disse søte kjærlighetspillene skal ikke spises, men kan åpnes. Inni hver pille er det en blank lapp der du kan skrive en søt beskjed til mottakeren. Du kan skaffe de her. 

Spa jelly bath

Skjem henne bort i adventstiden med denne deilige spa-behandlingen. Alt du trenger å gjøre er å helle pulveret i badekaret, så blir ikke vannet bare velluktende, men også forandret til en tregtflytende spagelé av tusener av små perler. Når du er ferdig med badet, heller du et annet pulver neddi, og spageléen blir til vann igjen. Kan skaffes her.

Denne eggetimeren skifter farge under koking for bløtkokt, mellomkokt og hardkokt. Dette er en flott kalendergave til pakkekalenderen som du kan skaffe her.

Metallpusleleke

Er hun glad i hjernetrim? Da kan denne metallpusleleken være den perfekte kalendergaven. Du finner den og mange flere alternativer her.

Massasjekule

Denne massasjekulen kan brukes direkte muskelknutene og den vonde ryggen. Massasjekula kan kjøpes her.

Kiwi slicer

Dersom hun er glad i fruktsalat, vil hun elske denne kiwi slicer’en. Du kan kjøpe den hos coolstuff.no.

Rudolf-krus

Kom i julestemning med dette søte kruset av reinsdyret Rudolf. Når kruset fylles med varm drikke blir Rudolfs nese lysende rød. Kruset kjøper du hos coolstuff.no.

Eggekoker for mikrobølgeovn

Å koke egg kan knapt bli enklere. Stikk hull i egget – la det stå 3-5 min i mikroen – ferdig! Kan kjøpes her.

Veggie chopper

Med et enkelt trykk lager denne dippvennlige staver av sellerien og gullerøttene. En flott motvekt til alt det usunne julesnopet. Kan kjøpes hos coolstuff.no.

Øsen nessie

Søtere øse skal du vel lete lenge etter. Øsen står på egne bein mens den stikker opp det søte og sjarmerende hodet sitt. Kan kjøpes på coolstuff.no.

Skjæresikker kjøkkenhanske

Med denne skjæresikre kjøkkenhansken trenger man ikke være redd for å skjære seg lenger når man kutter grønnsaker ved kjøkkenbenken. Dette er en flott kalendergave som du kan kjøpe her.

Angry mama rengjøringshjelp for mikrobølgeovn

Denne smarte damen tar rengjøringa av mikroen i en fei! Kan kjøpes her.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *