Kalendergaver til kjæresten – Flotte forslag til pakkekalender til kjæreste

Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen.

Se også:
Kalendergaver til henne
Kalendergaver til han

En romantisk opplevelse

En opplevelse kan være vel så moro å få som en ting. Du kan for eksempel gi bort kinobiletter, en kveld med bowling, en dag i svømmehallen eller en lunch på kafé / middag på restaurant.

Truestory.no tilbyr også mange artige, spennende og romatiske opplevelser som kan passe. Du kan for eksempel gi bort:

52 weeks of romance

Dette kjærlighetsspillet inneholder 52 romantiske oppgaver til deg og din kjære – en for hver uke i året. Du kan skaffe det her.

Mr og Mrs krus

Disse søte og romantiske krusene får du kjøpt hos blueboxshop.no.

Hjerteformet eggeform

En hjerteformet eggeform er fin kalendergave til kjæresten. Denne gaven hjelper garantert til med å sette et mer romantisk preg på frokosten. Du får kjøpt formen hos coolstuff.no.

Varmepute

Varm opp din kjære med denne hjerteformede varmeputen. Den kan varmes opp i mikroen i 90 sekunder, og vil så avgi varme i 2 timer. Den kan skaffes her.

Flaskemarkører – Bart

En morsom gave til neste gang dere skal arrangere et festlig lag. Med disse morsomme flaskemarkørene slipper dere å lure på hvem som er den riktige eieren av flaska. Kan skaffes her.

Krus med opptaksmuligheter

Hva med å gi bort et krus med opptaksmuligheter? Du kan for eksempel la kruset spille av “God morgen, elskede” hver gang kruset løftes opp. Kruset kan kjøpes her.

Kjærlighetspiller

kjærlighetspiller

Disse søte kjærlighetspillene skal ikke spises, men kan åpnes. Inni hver pille er det en blank lapp der du kan skrive en søt beskjed til mottakeren. Du kan skaffe de her.

Eggetimer

Denne eggetimeren skifter farge under koking for bløtkokt, mellomkokt og hardkokt. Dette er en flott kalendergave til pakkekalenderen som du kan skaffe her.

Hurtigkjøler til ølflaske

Denne smarte hurtigkjøleren kan kjøle ned ølen din på 5 minutter, og kan kjøpes her.

Spinner

Spinnere har vært veldig populære den siste tiden, og er en flott kalendergave. Du kan skaffe de til en rimelig pris hos Coolstuff.no.

Spa jelly bath

Skjem bort den kjære i adventstiden med denne deilige spa-behandlingen. Alt du trenger å gjøre er å helle pulveret i badekaret, så blir ikke vannet bare velluktende, men også forandret til en tregtflytende spagelé av tusener av små perler. Når du er ferdig med badet, heller du et annet pulver neddi, og spageléen blir til vann igjen. Kan skaffes her.

Stativ til fjernkontrollene

Sliter kjæresten din ofte med å finne igjen fjernkontrollen? Da kan dette smarte stativet væreløsningen. Kan skaffes her.

Isform til frossen frukt

Med denne isformen kan du lage sunn og god is med frossen frukt. Les mer om isformen her.

Massasjekule

Denne massasjekulen kan brukes direkte muskelknutene og den vonde ryggen. Gis gjerne bort sammen med et løfte om en god massasje. Massasjekula kan kjøpes her.

Dødningehodebeger

En litt skummel kalendergaver, kanskje? Du kan uansett skaffe det her.

Pizzaskjærer

Dersom kjæresten din er glad i pizza, passer det vel utmerket med denne morsomme pizzaskjæreren i kalendergave. Skaff den her.

Tøfler som kan varmes i mikroen

Disse herlige tøflene kan varmes i mikroen, og holder føttene varme i timesvis. Kan skaffes her.

Supermann-badekåpe

Denne superkule badekåpen kan du skaffe her.

Metallpusleleke

Er kjæresten din glad i hjernetrim? Da kan denne metallpusleleken være den perfekte kalendergaven. Du finner den og mange flere alternativer her.

Kiwi slicer

Dersom kjæresten din er glad i fruktsalat, vil han/hun elske denne kiwi slicer’en. Du kan kjøpe den hos coolstuff.no.

Eggekoker for mikrobølgeovn

Å koke egg kan knapt bli enklere. Stikk hull i egget – la det stå 3-5 min i mikroen – ferdig! Kan kjøpes her.

Bagasjevekt

Dersom kjæresten din er glad i å reise, kan en bagasjevekt være en perfekt kalendergave. Du kan kjøpe den her.

Veggie chopper

Med et enkelt trykk lager denne dippvennlige staver av sellerien og gullerøttene. En flott motvekt til alt det usunne julesnopet. Kan kjøpes hos coolstuff.no.

Skjæresikker kjøkkenhanske

Med denne skjæresikre kjøkkenhansken trenger man ikke være redd for å skjære seg lenger når man kutter grønnsaker ved kjøkkenbenken. Dette er en flott kalendergave som du kan kjøpe her.

Rudolf-krus

Kom i julestemning med dette søte kruset av reinsdyret Rudolf. Når kruset fylles med varm drikke blir Rudolfs nese lysende rød. Kruset kjøper du hos coolstuff.no.

Leselampe

En praktisk leselampe som kan festes direkte til boka. En flott kalendergave til alle lesehester. Leselampa kan kjøpes her.

Ledningsholder

Med denne smarte ledningsholderen slipper du flokete hodetelefoner. Dette er en flott, liten kalendergave som du kan kjøpe her.

Gave etter interesse

Det er alltid lurt å tenke på hva mottakeren er interessert i når man skal kjøpe gave. Her hjelper vi deg litt på vei ved å gi deg en rekke gavetips sortert på interesse. Velg interesse fra listen nedenfor, og du vil få se masse gode gavetips. Klikk på linkene for å se masse gode gavetips:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *