Kalendergaver til student – Flotte forslag til pakkekalender til studenten

Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver til student? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden får du flere gode forslag til gaver som passer perfekt til pakkekalenderen.

En opplevelse

En opplevelse kan være like moro å få som en ting. Du kan for eksempel gi bort biletter til kino eller konsert, en kveld med bowling, en dag i svømmehallen eller en lunch på kafé / middag på restaurant.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe som kalendergaver til han. Du kan for eksempel gi bort:

 

Hjernetrim toalettpapir

Trim hjernen mens du sitter på do! Dette morsomme toalettpapiret er en ypperlig kalendergave som til studenten som kan kjøpes her.

Metallommebok

En praktisk metallommebok er en flott kalendergave til studenten. Du kan skaffe den her.

Hjerteformet eggeform

En hjerteformet eggeform er en koselig kalendergave. Du får kjøpt formen hos coolstuff.no.

Rengjøringstøfler

Disse rengjøringstøflene gjør bokstavelig talt vaskejobben til en dans på roser – eller en dans på skittent hybelgulv! Dette er en kalendergave som garantert får frem latteren! Skaff de her.

Cookie mug

Denne smarte koppen har plass til en kjeks nederst, og er perfekt til å ha på lesesalen. Koppen får du kjøpt hos coolstuff.no.

Varmepute

Denne søte varmeputen kan varmes opp i mikroen i 90 sekunder, og vil så avgi varme i 2 timer. Den kan skaffes her.

Hjerteformet stekepanne

Hvorfor ikke starte dagen med et hjerteformet speilegg, eller en pannekake? Den søte, lille stekepannen kan skaffes her.

Kaffemål med klemme

Gi bort en kaffeskje og poseklemme i ett! Dette er en smart kalendergaver til de som som skal holde seg våkne på tidlige forelesninger. Kan kjøpes her.

Lakris dyppet i sjokolade

Deilig lakris dyppet i sjokolade, som i tillegg er fri for gluten og E-stoffer. Dette er en flott kalendergave som kan kjøpes her.

Avoseedo

Dersom studenten er glad i avokado, så vil hun kanskje synes det er moro å prøve å dyrke sitt eget avokado-tre! Avoseedo kan kjøpes her.

Krus med opptaksmuligheter

Hva med å gi bort et krus med opptaksmuligheter? Du kan for eksempel la kruset spille av “Kom deg på lesesalen!” hver gang kruset løftes opp. Kruset får du kjøpt her.

Bagasjevekt

Dersom studenten er glad i å reise, kan en bagasjevekt være en perfekt kalendergave. Du kan kjøpe den her.

Objektivkruset – Kalendergaver til student

Dette kruset er en morsom kalendergave til en som er glad i å fotografere. Det kule kruset ser ut som et kameraobjektiv, og kommer i tillegg med et objektivdeksel, som både hjelper til å holde varmen i kruset og kan brukes som asjett. Skaff det her.

2Fast2Fun Mini Quadcopter

2Fast2Fun er en bitte liten drone (bare 3 x 3 cm!) som garantert vil falle i smak som kalendergave. Du kan skaffe den her.

 

Kjærlighetspiller

kjærlighetspiller

Disse søte kjærlighetspillene skal ikke spises, men kan åpnes. Inni hver pille er det en blank lapp der du kan skrive en søt beskjed til mottakeren. Du kan skaffe de her.

Eggetimer

Denne eggetimeren skifter farge under koking for bløtkokt, mellomkokt og hardkokt. Dette er en flott kalendergave til pakkekalenderen som du kan skaffe her.

Metallpusleleke – Kalendergaver til student

Er studenten glad i hjernetrim? Da kan denne metallpusleleken være den perfekte kalendergaven. Du finner den og mange flere alternativer her.

Massasjekule

Denne massasjekulen kan brukes direkte muskelknutene og den vonde ryggen. Massasjekula kan kjøpes her.

Øsen nessie

Søtere øse skal du vel lete lenge etter. Øsen står på egne bein mens den stikker opp det søte og sjarmerende hodet sitt. Kan kjøpes på coolstuff.no.

Kiwi slicer

Dersom han er glad i fruktsalat, vil hun elske denne kiwi slicer’en. Du kan kjøpe den hos coolstuff.no.

Rudolf-krus

Kom i julestemning med dette søte kruset av reinsdyret Rudolf. Når kruset fylles med varm drikke blir Rudolfs nese lysende rød. Kruset kjøper du hos coolstuff.no.

Eggekoker for mikrobølgeovn

Å koke egg kan knapt bli enklere. Stikk hull i egget – la det stå 3-5 min i mikroen – ferdig! Kan kjøpes her.

Tøfler som kan varmes i mikroen

Disse herlige tøflene kan varmes i mikroen, og holder føttene varme i timesvis. Kan skaffes her.

Veggie chopper

Med et enkelt trykk lager denne dippvennlige staver av sellerien og gullerøttene. En flott motvekt til alt det usunne julesnopet. Kan kjøpes hos coolstuff.no.

Skjæresikker kjøkkenhanske

Med denne skjæresikre kjøkkenhansken trenger man ikke være redd for å skjære seg lenger når man kutter grønnsaker ved kjøkkenbenken. Dette er en flott kalendergave som du kan kjøpe her.

Angry mama rengjøringshjelp for mikrobølgeovn

Denne smarte damen tar rengjøringa av mikroen i en fei! Kan kjøpes her.

Multiverktøy til avokado

Dette multiverktøyet for avokado er en smart kalendergave. Verktøyet fungerer som skrellekniv, steinfjerner og deler i ett! Skaff det her.

Spinner

Spinnere har vært veldig populære den siste tiden, og er en flott kalendergave. Du kan skaffe de til en rimelig pris hos Coolstuff.no.

Dødningehodebeger

En litt skummel kalendergaver, kanskje? Du kan uansett skaffe det her.

Refleksdusk til veske – Kalendergaver til student

Denne refleksdusken til vesker er ikke bare stilig, den sørger for at du kan ferdes trygt i vintermørket. En flott kalendergaver til studinen, som kan skaffes her.

Magnogrip armbånd – Kalendergaver til student

Et genialt hjelpemiddel for alle handymenn, snekkere og håndverkere. Med dette magnetiske armbåndet kan du enkelt feste både muttere og spikere. Dette er en smart kalendergave som du kan få kjøpt hos coolstuff.no.

Spa jelly bath – Kalendergaver til student

Skjem studenten bort i adventstiden med denne deilige spa-behandlingen. Alt du trenger å gjøre er å helle pulveret i badekaret, så blir ikke vannet bare velluktende, men også forandret til en tregtflytende spagelé av tusener av små perler. Når du er ferdig med badet, heller du et annet pulver neddi, og spageléen blir til vann igjen. Kan skaffes her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *