kalendergaver

Kalendergaver – Mange flotte ideer til julekalendergaver

Lurer du på hva du skal kjøpe i kalendergaver i år? Da har du kommet på riktig sted. På denne siden gir vi deg mange gode tips til gaver som kan passe i adventskalenderen.

Adventstiden er for mange den aller koseligste tiden på året å regne, og mange forbinder denne tiden med adventskalender og kalendergaver. Men det å finne intet mindre enn 24 små gaver som mottakeren setter pris på er ikke alltid så lett. Da var det jammen bra at du fant denne siden, der vi gir tips til kalendergaver som kan passe til de aller fleste! Vi håper at disse tipsene kan være til god hjelp for deg, og at du får en koselig og stemningsfull adventstid!

Noen generelle råd til deg som skal kjøpe kalendergaver:

Som et mer generelt råd vi vi gjerne tipse deg om å sjekke ut coolstuff.no, som har en egen kategori på nettsiden sin for julekalendergaver. De har samlet gaver som kan passe både til barn og voksne, og som er i forskjellig prisnivå. Sjekk ut det store utvalget deres av gaver til pakkekalender her.

Dersom du skal lage julekalendergave til noen som er interessert i sminke og skjønnhet, har også coverbrands.no en egen side på nettbutikken sin med kalendergaver. Du finner den her.

Dersom mottakeren er interessert i hester, så bør du sjekke ut Horze.no sin nettside. De har også en egen side på nettbutikken sin med kalendergaver. Du finner den her.

Det kan også være morsomt å gi bort en opplevelse i pakkekalenderen. Truestory.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser som kan passe. Hva med å gi bort familierafting på Geilo, tretoppklatring i Bergen, en dag på Voss klatrepark eller prøve vindtunnel i Oslo?

Under finner du flere spesifikke råd til deg som skal kjøpe kalendergave til noen spesiell:

Kalendergave til han

Kalendergaver til henne

Kalendergaver til kjæresten

Kalendergaver til barn

Kalendergaver til mamma

Kalendergave til pappa

Kalendergave til student

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *