Morgengave til henne – 14 smarte gavetips til bruden

Er du på utkikk etter den perfekte morgengave til henne? Da kan vi kanskje hjelpe deg. Vi har her samlet tolv gode gavetips til morgengave til bruden. Du kan finne gavetips i alle prisklasser.

Tradisjonen med morgengave gikk opprinnelig ut på at brudgommen ga en gave til bruden morgenen etter bryllupet. Noen ganger var dette en pengegave. Tanken bak var at dette skulle være en slags livsforsikring for bruden. Nå til dags er det imidlertid vanlig for både brud og brudgom å gi en gave på denne spesielle dagen, og det har ikke lenger så mye med forsikring å gjøre. Mange velger å gi diamanter eller en klokke som morgengave. En ting er hvertfall sikkert, mange ønsker seg noe varig i morgengave, som de kan ha som et minne for resten av livet. På denne siden har vi samlet flere spennende tips til hva du kan gi i morgengave til henne. Vi håper at dette kan hjelpe deg med å finne den rette gaven til din utkårede!

Dersom du heller vil se på tips til morgengave til han, finner du det på denne siden.

Tips! Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave?
Da finner du kanskje noe smart her6 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten.

14 smarte tips til morgengave til henne

Forslag 1 av 14: Smykke

Et smykke er en klassisk morgengave, og en nesten sikker vinner. Eksempelvis er halskjede, ring, armbånd eller øredobber flotte morgengaver.

2 gode tips til deg som skal kjøpe smykke til kjæresten:

 

Forslag 2 av 12: Opplevelsesgave

Hva med å gi bort et SPA-opphold på the Thief til som morgengave? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Hva med å gi bort en opplevelse i morgengave? Du kan for eksempel gi bort billetter til teater / kino / konsert eller gavekort på en bedre middag for to på en fin restaurant.
Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun er interessert i, f.eks. fotografering, dykking eller matlaging.

Et artig alternativ kan være å gi bort en helikoptertur over byen hun bor i.

Truestory.no tilbyr også mange artige og spennende opplevelser som kan passe til henne. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

3. Møbel

Visste du at vi i gjennomsnitt tilbringer 33% av livet vårt i en seng? Hvorfor ikke starte opp ekteskapet med å gi bort en flott, ny seng? Sjekk ut nettbutikken til bedre nætter NO for et godt tilbud.

4. Velværegave

Fine eksempel på velværegaver er en god dag/nattkrem, håndkrem eller fotkrem.
Mange vil nok også sette pris på gavekort på manikyr og pedikyr.


Eller hva bort et gavekort på et weekendopphold på SPA-hotell i morgengave?

Tips! Truestory.no tilbyr flere velvarebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel pedikyr, massasje, ansiktsrens eller en spadag på THE THIEF.

5. Fotogave

Ram inn et bilde av et fint minne dere deler sammen.

F
Andre eksempler på fotogaver kan være et innrammet bilde av familien, eller et fotoalbum med fine bilder fra tiden dere har hatt sammen.
En årskalender med personlige bilder kan også være stas å få i morgengave.

Tips: Hos cewe.no finner du mange gode tilbud på flotte fotoprodukter, som fotobøker, årskalendre, mobildeksler og musmatter med eget bilde og mye mer. Sjekk ut siden deres her.

6. Teknologisk gave

Hva med et godt kompaktkamera / speilreflekskamera, eller et nettbrett i morgengave? Eller hva med en ny PC / mac?

7. Klokke

Et fint armbåndsur kan være en flott morgengave.

8. Reisegave

Et godt alternativ kan være å gi bort et weekendopphold i en storby, opphold på spa-hotell, eller en tur med hurtigruta.

Tips! Truestory.no tilbyr en rekke reisegaver spekket med opplevelser, hva med for eksempel å gi bort et romantisk opphold på Sundvolden eller en romantisk Weekend på Lysebu

9. En god bok

Hva med å gi bort bøker som yndlingsforfatteren har skrevet i gave?

Tips: Hos Tanum og Haugen Bok finner du mange gode tilbud på bøker, og bøkene deres er ofte billigere enn i butikk.

 

10. (Selvskrevet) kjærlighetsdikt

Du kan også velge å gi bort et selvskrevet dikt i morgengave.

Dette er en søte gave, som garantert blir satt pris på. Du kan for eksempel ramme inn diktet sammen med et bilde av dere.

Tips: På denne siden finner du mange kjærlighetsdikt.

11. Kjøkkenmaskin

På bildet: 1. Sansaire Sous Vide-Maskin – 2. Popkornmaskin Cinema Style – 3. Sushi Bazooka – 4. Pizzastein av lava fra Etna

Artige valg kan være en iskremmaskin eller kaffemaskin. På bildene over har vi fire artige forslag som vi tror kan passe, klikk gjerne på linkene eller bildene for mer informasjon.

12. Parfyme

Du kan også velge å gi bort en parfyme i morgengave. Velg gjerne en favoritt hun bruker mye.

13. En grønn gave

Hva med å gi bort en plante / frukttre eller rosebusk til hagen? Denne planten / treet vil lenge kunne minne dere om bryllupsdagen.

14. Klær og tilbehør

Hva med å gi henne et gavekort hos favorittbutikken hennes?

Et annet alternativ er å gi bort noe fint undertøy. Dersom du ønsker å handle på nettet, finner du mye fint hos Timarco. Timerco har størst sortiment av merkeundertøy og sportsundertøy på nettet. Se utvalget deres her.

Dersom hun er glad i å være ute eller driver med vintersport, kommer alltid ullundertøy godt med. Sjekk gjerne ut Pierre Robert sin nettbutikk, de har mange flotte, rimelige og praktiske ullklær for kvinner. Her finner du også mye annet fint undertøy. Besøk nettbutikken deres her.

Du kan også vurdere å gi bort en fin veske eller et par tøffe solbriller.

Det er også mye fint å finne på lindex.no.

Tips! Du finner mange gode tilbud på vesker her.

Har du flere gavetips som kan passe som kan passe som morgengave til henne? Tips oss gjerne ved å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Tilbake til hovedsiden.

_______________________________________________
Image courtesy of MR LIGHTMAN / FreeDigitalPhotos.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *