Siste liten gave – 8 smarte gavetips til deg som er ute i siste liten

Har du fremdeles ikke fått kjøpt den gaven du skulle kjøpt for lenge siden? Frykt ikke, vi kan hjelpe deg å finne den perfekte siste liten-gave. På denne siden har vi samlet flere gode tips til deg som skal handle gave sånn helt på tampen. Heldigvis er det enklere enn aldri før å handle gaver i siste liten. Disse gavene kan du faktisk ordne uten å forlate din egen stue!

1. Opplevelsesgave

1. 2.
3. 4.

1. Gourmet-opphold på The Thief – 2. Prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini – 3. Romantisk opphold på Panorama hotell – 4. Vindtunnel i Oslo

Hva med å gi bort en SPA-dag med gourmet-middag på the Thief? Besøk trustory.no for et godt tilbud.

Opplevelsesgaver blir bare mer og mer populære, og er et flott alternativ å gi bort som siste liten gave.

Du kan for eksempel gi bort billetter til stand-up show / kino / teater. Ellers kan det være morsomt med gavekort på et kurs i noe hun/han er interessert i, f.eks. fotografering, surfing eller matlaging.

Et artig alternativ er å gi bort en drømmeopplevelse med prøvekjøring av Ferrari eller en Lamborghini. Les mer om dette her.

Truestory.no tilbyr mange artige og spennende opplevelser som kan passe til jubilanten. Her er noen forslag til opplevelser vi tror kan passe (Trykk på linken for mer informasjon):

2. Velværegave

Massasje hos Four Seasons Spa – Bestill hos truestory.no

Truestory.no tilbyr flere velvarebehandlinger du kan bestille på nettet, som for eksempel pedikyr, massasje, ansiktsrens eller en spadag på THE THIEF.

3. Reise

1. 2.

3 4.

1. Bestill en reise til Maldivene hos SuperSaver 2. New York er et populært reisemål. Sjekk ut lekre hoteller hos Supersaver. 3. Mange drømmer om en reise til Dubrovnik på sommeren. Sjekk ut tilbudene hos Supersaver 4. En weekendtur til London er en flott gave.

Hva er vel bedre enn å gi bort en reise-opplevelse til noen du har kjær?

Du finner også gode reisetilbud til syden, storbyer og eksotiske steder hos SuperSaverAlpereiser, detur.no eller Amoma.

4. Lesestoff


Storytel lar deg enkelt få tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker. Bestill et abonnement hos storytel NO her.

Et abonnement hos storytel NO er en flott gave. Her får du ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Sjekk de ut her.

Eventuelt kan du gi bort et abonnement på en bokklubb. Sjekk for eksempel ut bokklubben.no.

5. Matkasse

En matkasse kan være en flott siste liten-gave til noen som lever et travelt og aktivt liv. I matkassene inkluderes det oppskrifter og råvarer til raske og enkle middagsretter levert rett hjem! Vi kan mellom annet anbefale Nettmat NO.

6. Abonnement på ukeblad

Gi bort et abonnement på ukeblad hos bladkongen.no

Et abonnement på et ukeblad kan være en flott siste-liten gave. Hos bladkongen.no finner du en rekke norske og utenlandske magasiner og ukeblader i alle mulige kategorier. Du kan besøke nettsiden deres her, og se om du kan finne noe som passer til akkurat din mottaker.

7. Blomster

Bestill blomster og konfekt på døren hos euroflorist.no.

Hvis du er ute i hvert fall et par dager i forveien, er blomster en flott siste-liten gave. Du kan for eksempel besøke euroflorist.no for å bestille blomster direkte på døra til den du vil glede med en fin gave.

8. Gavekort fra nettbutikk

Noen ganger er det vanskelig å finne den perfekte gaven, derfor kan et gavekort være redningen. Mange nettbutikker tilbyr nå muligheten til å gi bort gavekort. Under lister vi opp en rekke nettbutikker som tilbyr gavekort. Nettbutikkene er sortert under forskjellige kategorier:

Helse & Skjønnhet

Coverbrands – Gavekort

PureYou NO – Gavekort

Hjem & Innredning

Design belysning – Gavekort

Hviit NO – Gavekort

Photowall NO – Gavekort

Woroom – Gavekort

Sport & Villmark

Extreme Fitness – Gavekort

Gymgrossisten – Gavekort

Outnorth NO – Gavekort

Opplevelser

gr8experience – Gavekort

Truestory – Opplevelsesgavekort

Hobby & Fritid

I love dogs NO – Gavekort

Blueboxshop – Gavekort

Coolstuff.no – Gavekort

Bil & Motor

Skruvat – Gavekort

Klær & tilbehør

Stylepit.no – Gavekort

Timarco – Gavekort

Elektronikk & teknologi

CDon- Gavekort

Bøker og lesestoff

Bladkongen – Gavekort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *